Κατέρρευσε στην αγκαλιά της Τσαπανίδου η Δουκακάρου

Με σκυμμένο το κεφάλι και υποβασταζόμενη στην κηδεία του συζύγου της

Κατέρρευσε στην αγκαλιά της Τσαπανίδου η Δουκακάρου

Στην αγκαλιά της Πόπης Τσαπανίδου, που ήταν μαζί της το μοιράιο βράδυ, έπεσε η Λίζα Δουκακάρου μετά την κηδεία του συζύγου της, Στέλιου Εμβαλωμένου!

Συντετριμμένη, με σκυμμένο το κεφάλι, φορ��ντας μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου που έκρυβαν τα δακρυσμένα της μάτια και υποβασταζόμενη βγήκε από την εκκλησία η γνωστή δημοσιογράφος, που αποχαιρέτησε τον άνδρα με τον οποίο επί 22 χρόνια μοιράστηκε τα πάντα.

Στο πλευρό της συγγενείς και φίλοι, προσπαθούσαν με λόγια παρήγορα, ένα άγγιγμα και μια αγκαλιά, να απαλύνουν τον πόνο της.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου, η Νατάσσα Ράγιου, η Λίνα Δρούγκα, ο Αντώνης Λιάρος, ο ανθρωπος που τους γνώρισε ο Βαγγέλης Παπαδοπουλος, ο Κώστας Βαξεβάνης, η Δήμητρα Αιγινήτη, ο Σωτήρης Δανέζης ήταν μερικοί μόνο από όσους έσπευσαν στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στη Νέα Ιωνία για το στερνό «αντίο» στον επιχειρηματία.

Για την Λίζα Δουκακάρου, όμως, ο χρόνος μοιάζει να σταμάτησε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής: ενώ περίμεναν φίλους στο σπίτι τους, ο 59χρονος σύζυγός της ένιωσε αδιαθιεσία και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου διαγνώσθηκε με καρδιακό επεισόδιο, και μεταφέρθηκε στην Εντατική. Ωστόσο, την Δευτέρα, ο Στέλιος Εμβαλωμένος δεν κατάφερε να βγει νικητής στη μάχη για την ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και την Λίζα Δουκακάρου, την γυναίκα που τον αγάπησε περισσότερο από όλες, από την εποχή που εκείνη ήταν φοιτήτρια...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top