Υποστηριχτής της Χρυσής Αυγής απειλεί ευθέως την Έλενα Ακρίτα!

Πανικός στο Twitter! Την έβρισε άσχημα. ΔΕΙΤΕ πώς του απάντησε

Υποστηριχτής της Χρυσής Αυγής απειλεί ευθέως την Έλενα Ακρίτα!

Πανικός έχει γίνει στο Twitter μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και υποστηριχτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος την απείλησε ευθέως και δημόσια!

Ο εν λόγω χρήστης, σχολιάζοντας τα tweets που κάνει κατά καιρούς η δημοσιογράφος-σεναριογράφος, την βρίζει με χυδαίο τρόπο, αποκαλώντας τ��ν «παλιοβρώμα», «πατσαβούρια», «παλιοξεφτιλισμένη», «κατάπτυστη», «σκατόφατσα» και άλλα τέτοια… «κοσμητικά» επίθετα.

Πώς του απάντησε σε όλ΄αυτά η Έλενα Ακρίτα;

«Υπάρχουν μόνο δυο φυλές σε αυτόν τον πλανήτη. Οι έξυπνοι και οι ηλίθιοι. Jown Fowles».

Και πρόσθεσε: «Σαν να το βαρέθηκα το παιχνιδάκι, άντε να καταδικάσουμε την ηλιθιότητα από όπου κι αν προέρχεται και να πάμε καμιά βόλτα στη λιακάδα. Θα γράφω ο,τι θέλω, όπου θέλω, και για όποιον θέλω, και θα το κάνω επώνυμα. Οι έλληνες πολίτες δεν είναι νεοναζί φασιστόμουτρα! Οι Έλληνες πολεμήσανε τον Χίτλερ και τον φασισμό. Δεν θα ξαναγράψετε εσείς την ιστορία όπως σας βολεύει».

Τι της απάντησε ο υποστηριχτής της Χρυσής Αυγής σε αυτά τα σχόλια;

«Αν ζητήσεις ποτέ οίκτο από τη Χρυσή Αυγή, θα είμαι ο πρώτος που θα σε διώξω με τις κλωτσιές. Τομάρια, κρυφτείτε! Το τέλος σας έφτασε!»

Για να καταλήξει απειλώντας την ευθέως:

«Δεν έχω σκοπό να ξανασχοληθώ μαζί σου τσογλανάκι. Εάν έχεις πάει σχολείο, σου έχουν μάθει ότι τα λεγόμενα έχουν συνέπειες. Εεεε;»

Πολλοί ήταν οι followers της Ακρίτα που τη ρώτησαν γιατί δεν τον κάνει block να ησυχάσει.

Τι απάντησε η ίδια;

«Για να λένε μετά ότι τους «φιμώνω», να το καταχαίρονται και να το κάνουν και παντιέρα; Τέτοια χαρά σε χρυσαυγίτη δε δίνω».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top