Χριστίνα Αλούπη: Σε χολυγουντιανό θρίλερ σε ρόλο μυστήριο!

Από ρεπόρτερ...πίσω από τις κάμερες!

Χριστίνα Αλούπη: Σε χολυγουντιανό θρίλερ σε ρόλο μυστήριο!

​Η Χριστίνα Αλούπη άφησε την Ελλάδα για να ακολουθήσει το όνειρο της στο Λος Άντζελες. Με αργά και σταθερά βήματα προσπαθεί να χτίσει την καριέρα της εκεί. Από τα backstage ρεπορτάζ στη λαμπερή βραδιά των Οσκαρ ,τώρα και συμπαραγωγός σε χολιγουντιανό θρίλερ.

«Κάναμε μια καινούργια ταινία θρίλερ και είναι κάτι το όποιο δεν το έχω ξανακάνει, από όλες τις απόψεις. Ήθελα καιρό να δουλέψω και πίσω από τις κάμερες, στον τομέα της παραγωγής. Το καλό είναι ότι το Hollywood σου προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, βλέπεις ότι πολλοί ηθοποιοί και νέοι ανερχόμενοι και φτασμένοι ηθοποιοί έχουν δίκες τους εταιρείες παράγωγης», δήλωσε η Αλούπη.

Με ένα εντυπωσιακό πράσινο φόρεμα περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την επίσημη προβολή της ταινίας «Stripped» και τα φλας των φωτογράφων άστραψαν …..

Η ίδια είπε στις κάμερες ότι «άρεσε πολύ στον κόσμο. Το έζησα από την άλλη πλευρά, γιατί μέ��ρι τώρα κάλυπτα πρεμιέρες ως δημοσιογράφος, οπότε τώρα το έζησα ως ηθοποιός κι ως παραγωγός. Περπάτησα το κόκκινο χαλί οπότε είναι ωραία εμπειρία».

Την Χριστινα θα την δούμε σε ένα ρολό μυστήριο. Θα υποδύεται την Sasha, κι όπως όλα δείχνουν είναι ένας ρόλος καθοριστικός για την πλοκή της ταινίας…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top