Το ξέσπασμα του Γ. Λιάγκα για τη Στ. Τσιμτσιλή

Τι είπε στη ραδιοφωνική του εκπομπή για την παρουσιάστρια;

Το ξέσπασμα του Γ. Λιάγκα για τη Στ. Τσιμτσιλή
Έξαλλος ήταν σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στη ραδιοφωνική του εκπομπή με μερικούς συναδέλφους του που όπως είπε θέλουν να του δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση του με τον πολύ καλό του φίλο, Θέμη Σοφό.

«Η αλητεία και η κακή δημοσιογραφία έχουν κι ένα όριο», είπε με το καλησπέρα σας ο παρουσιαστής που έσπευσε αμέσως να εξηγήσει προς τι ο εκνευρισμός και οι υψηλοί τόνοι.

Που λέτε λοιπόν, τον Ιούλιο και λίγο πριν ολοκληρωθεί η ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real Fm, ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι πολύ δουλευταρού, πολύ έξυπνη, όμορφη, γράφει στο γυαλί και έχει ένα ακόμα καλό, το γεγονός ότι είναι… φθηνή λύση γιατί τα κανάλια αυτές τις δύσκολες εποχές ψάχνουν να βρουν ανθρώπους που δεν ζητούν πολλά χρήματα.

Κάποιοι λοιπόν δημοσιογράφοι όπως είπε ο παρουσιαστής απομόνωσαν μόνο ότι τη χαρακτήρισε «φθηνή λύση» και ρώτησαν γι’ αυτό τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία απάντησε:

«Δεν αισθάνομαι φθηνή λύση και αυτό μου φτάνει. Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του και να την εκφράζει όσο γενναιόδωρα νομίζει».

Αυτά είδε ο Γιώργος Λιάγκας και βγήκε από τα ρούχα του.

«Δεν συνηθίζω να απαντώ στο 90% των δημοσιευμάτων που με αφορούν γιατί τα θεωρώ γελοία, όμως αυτή τη φορά το παράκαναν. Εγώ έχω στενή φιλία με τον σύζυγο της Σταματίνας, τον Θέμη Σοφό. Και να είχα αρνητική άποψη για εκείνη δεν θα την εξέφραζα ποτέ γιατί σέβομαι τον φίλο μου. Εγώ είπα ότι ανάμεσα σε όλα της τα προσόντα έχει και αυτό το καλό, που αυτές τις εποχές είναι πολύ σημαντικό. Εγώ για την πλειοψηφία των συναδέλφων μου δεν έχω καθόλου καλή γνώμη, όμως για μένα πάνω και πέρα από όλα είναι η οικογένεια και οι φίλοι μου και δεν επιτρέπω σε κάποιους να μου δημιουργούν πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει», είπε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top