Γ. Λιάγκας – Φ. Σκορδά: Επιστροφή στην Αθήνα με χαλαρούς ρυθμούς

Πότε θα βγει στον αέρα το Πρωινό Mou;

Γ. Λιάγκας – Φ. Σκορδά: Επιστροφή στην Αθήνα με χαλαρούς ρυθμούς
Μετά από ενάμιση μήνα διακοπές ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά επέστρεψαν στη βάση τους και ετοιμάζονται σιγά, σιγά για να μπουν στη φθινοπωρινή ρουτίνα.

Το ζευγάρι επέστρεψε από την Τήνο στις 2 Σεπτεμβρίου και την επόμενη μέρα ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε στο πόστο του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm. Μιας όμως και δεν έχουν μπει ακόμα σε εντατικούς ρυθμούς δουλειάς, το ζευγάρι βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει έναν πρωινό καφέ στο Καβούρι πριν ο παρουσιαστής πιάσει δουλειά στο ραδιόφωνο.

Ντυμένοι απλά, με τον Γιώργο Λιάγκα να έχει αφήσει και μου��άκι, οι δυο τους έκαναν μια μικρή βόλτα πιασμένοι, χέρι, χέρι και απόλαυσαν ήρεμα το καφεδάκι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για τη νέα σεζόν του Πρωινού mou που θα βγει στον αέρα στις 15 Οκτωβρίου.

Αυτή τη χρονιά μάλιστα η ομάδα θα ανανεωθεί, αφού στο πάνελ δε θα είναι ο Τάσος Θεοδώρου που θα μείνει στην Κύπρο, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα παραμείνει και η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Φαίη πάλι ασχολείται εντατικά με τη νέα της ιστοσελίδα Faysbook.gr που θα είναι αφιερωμένη στις μητέρες και γενικά στις γυναίκες. Μάλιστα μαζί της θα συνεργάζονται πολλοί εξειδικευμένοι επιστήμονες, μαιευτήρες, γυναικολόγοι, παιδοψυχολόγοι και θα έχει θέματα που ενδιαφέρουν τις μητέρες.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top