Γ. Λιάγκας: «Όταν αποκτάς παιδί παύεις να είσαι ψώνιο»

Τι θα γίνει τελικά του χρόνου;

Γ. Λιάγκας: «Όταν αποκτάς παιδί παύε��ς να είσαι ψώνιο»
Για τα την τηλεόραση, την οικογένειά του και τις κριτικές που έχει δεχθεί κατά καιρούς για τον τρόπο που σχολιάζει τα πρόσωπα της show biz μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Όταν μίλησα με τον Π. Μπούτο μου είπε ότι από εμένα ήθελε κάποια πράγματα που κάνω και λέω το ραδιόφωνο και λέγονται, να τα λέω στην τηλεόραση. Δεν μπορώ να βγαίνω και να βρίζω τους πάντες, αλλά λέω την άποψή μου με χιούμορ πάντα, προσπαθώ να σέβομαι τους άλλους, αλλά εντάξει, χρησιμοποιώ μια γλώσσα, πιο αληθινή και πιο άμεση, μια γλώσσα που μιλάμε με τους φίλους μας, η οποία μπορεί στην αρχή να ξένισε, όμως ίσως και να αρέσει σε κάποιους», είπε.

Ο παρουσιαστής είπε ακόμα ότι η δουλειά του είναι να πει την άποψή του για κάποιους ανθρώπους και δεν έχει σκοπό να χαϊδέψει αυτιά.

Ο Γιώργος Λιάγκας όμως έδωσε και την απάντησή του στην Ευγενία Μανωλίδου που είπε ότι ασχολείται μαζί της για να βγαίνει στα κανάλια.

«Ποτέ δεν έχω πει ότι δεν μου αρέσει η Ευγενία Μανωλίδου. Έχω πει ότι μου αρέσει πάρα πολύ στην τη��εόραση, μ’ αρέσει πάρα πολύ σαν τηλεοπτικό πρόσωπο, που είναι μορφωμένος άνθρωπος. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι πολλές φορές ο στημένος τρόπος με το οποίο διαχειριζόταν την τηλεοπτική της εικόνα. Εγώ είμαι στα κανάλια, άρα γιατί να παίζω; Έχω εκπομπή τρεις ώρες την ημέρα, να βγαίνω παραπάνω δεν το επιζητώ», είπε.

Όσο για την πρωινή ζώνη εξέφρασε και πάλι την ευχή του να υπάρχει σε όλα τα κανάλια.

«Για μένα το καλύτερο θα είναι και τα τρία κανάλια, δηλαδή MEGA, ΑΝΤ1 και ALPHA, να έχουν του χρόνου πρωινή ζώνη. Παρότι αυτό για μένα θα σημαίνει αν κάνουμε το πρωινό στο MEGA μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Θεωρώ όμως ότι αν υπάρχει ανταγωνισμός υπάρχει και λόγος ύπαρξης», τόνισε.

Ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε ακόμα ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η Φαίη Σκορδά θέλουν να κάνουν ένα ακόμα παιδάκι και αποκάλυψε ότι με τη γέννηση του μικρού Γιάννη βρήκε τις ισορροπίες του.

Μάλιστα μίλησε και για τους διάφορους stars που κοσμούν κάθε τρεις και λίγο τα περιοδικά, τονίζοντας ότι ο κόσμος όταν υπερπροβάλλει κάποιος τη ζωή του λέει… «άντε και στο δι*λ*».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top