Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «από τους “Βασιλιάδες” δεν έχω πάρει ούτε 5 ευρώ»

«Για να βρεις δουλειά, πρέπει να κάνεις τάμα»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «από τους “Βασιλιάδες” δεν έχω πάρει ούτε 5 ευρώ»

«Ευτυχώς, έχω πληρωθεί από όλες τις δουλειές μου. Εκτός από τους “Βασιλιάδες”, που δεν έχω πάρει ούτε πέντε ευρώ», δηλώνει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί, λέγοντας χαρακτηριστικά πως χρειάζεται τάμα για να βρει κάποιος δουλειά!

Περιγράφοντας την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της οικονομικής κρίσης, η γνωστή ηθοποιός αναφέρει: «στην παρούσα φάση, για να βρει κάποιος από τον χώρο μας δουλειά, πρέπει να κάνει κανένα τάμα στον Άγιο Φανούριο... Οι τηλεοπτικές παραγωγές έχουν μειωθεί ούτως ή άλλως, θεατρικά γίνονται, επομένως να ψαχτούν στο θέατρο, μιας και η τηλεόραση δεν υπάρχει».

«Δεν έχει να κάνει με τα τουρκικά, θα μπορούσε να ήταν βραζιλιάνικα, αμερικανικά. Το θέμα είναι ότι αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν χρήματα για να γίνουν τηλεοπτικές παραγωγές. Προσπαθούν να καλύψουν τον χρόνο τους με αυτά. Δεν είναι ευχάριστο, αλλά είναι στο πλα��σιο της κρίσης. Δεν ξέρω αν έχουμε πιάσει πάτο. Πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα, αν δεν, ο Θεός να βάλει το χέρι του», συνεχίζει η Αλεξάνδρα, προσθέτοντας πως επέλεξε να γίνει ηθοποιός επειδή χρειάζεται να είσαι πάντα στις επάλξεις.

Η ίδια έχει πληρωθεί από όλες τις δουλειές της, με εξαίρεση τους «Βασιλιάδες». «Από τους “Βασιλιάδες” δεν έχω πάρει ούτε πέντε ευρώ. Τα γυρίσματα σταμάτησαν τα Χριστούγεννα, γιατί και η παραγωγή δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει άλλο! Τα παιδιά δεν είχαν ούτε για τη βενζίνη τους, ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση», αναφέρει, προσθέτοντας ότι στο παρελθόν έβγαλε από την τηλεόραση χρήματα που της επιτρέπουν να ζει αξιοπρεπώς.

«Δεν κάνω καμιά πολυτελή ζωή. Μπορεί κάποια στιγμή τα κασέ να ήταν ψη��ά, όμως αυτό δεν γινόταν κάθε χρόνο και υπήρξε σεζόν που δεν είχα δουλειά στην τηλεόραση και έπρεπε να τα μοιράσω για να περάσω. Πάντως, έχω κάνει το κουμάντο μου που λένε, ώστε έναν χρόνο, αν θα μείνω χωρίς δουλειά, να μην αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα», καταλήγει η ηθοποιός, που τονίζει ότι star system στην Ελλάδα δεν υπάρχει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top