Τι «παίζει» μεταξύ Γιάννη Τσιμιτσέλη και μελαχρινής από το Bollywood;

Μάθε την απάντηση και δες φωτογραφίες

Τι «παίζει» μεταξύ Γιάννη Τσιμιτσέλη και μελαχρινής από το Bollywood;

Με μία από τις ανερχόμενες ηθοποιούς του Bollywood, την Neetu Chandra, θα «ζευγαρώσει» ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, σε κυπριακή παραγωγή που ήδη γυρίζεται, με θέμα την οικονομική κρίση!

Ο γνωστός ηθοποιός και η σέξι μελαχρινή συνάδελφός του συμμετέχουν στην κωμωδία «Home Sweet Home», τα γυρίσματα της οποίας έχουν ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν στα μέσα του μήνα.

Στην ταινία, που αναμένεται στις αίθουσες στο τέλος του χρόνου, παίρνουν μέρος γνωστοί Έλληνες και Κύπριοι ηθοποιοί, όπως οι Μιχάλης Μαρίνος, Κάρμεν Ρουγγέρη, Μιχάλης Σοφοκλέους, Ανδρέας Μελέκκης, Δημήτρης Δημητρίου, Αλεξία Παρασκευά, Πολ Στιούαρτ και Στέλιος Καυκαρίδης.

Σύμφωνα με το σενάριο των Κυριάκου Τοφαρίδη και Πάνου Σταθόγιαννη -που βραβεύτηκε από το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2010-μία οικογένεια ζει σπαρταριστές στιγμές στο μικρό της σπίτι, όταν το μέρος βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς ξένοι επενδυτές εντοπίζουν… πετρέλαιο!

Το σκηνικό έχει στηθεί στο χωριό του Αγίου Σωζόμενου, ενώ συμπαραγωγός της ταινίας είναι το κυπριακό υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top