Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Ρομαντικό weekend στα Άχλα

Μαζί και όλη η οικογένεια της παρουσιάστριας

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Ρομαντικό weekend στα Άχλα
Μπορεί ο καιρός να ήταν βροχερός, αυτό όμως δεν πτόησε την Ελένη Μενεγάκη να περάσει ένα ακόμα Σαββατοκύριακο στα αγαπημένα της Άχλα της Άνδρου.

Την προηγούμενη Παρασκευή λοιπόν μετά από το τέλος της εκπομπής της η Ελένη έφυγε αμέσως για Ραφήνα για να πάει να βρει τον καλό της Ματέο Παντζόπουλο στην Άνδρο. Μαζί του ήταν και η μητέρα της Ελένης, Ζέτα με τον σύζυγό της Στέλιο Μισόκαλο, αλλά και τα παιδιά της παρουσιάστριας.

Ο καιρός βέβαια τους τα χάλασε το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφού έβρεχε συνεχώς και είχε αρκετή ψύχρα. Έτσι δεν κατάφεραν να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα, όμως απόλαυσαν τη φύση και τον… επίγειο παράδεισό τους.

Η Ελένη ασχολήθηκε με γεωργικές εργασίας και το έριξε και στο μαγείρεμα, ενώ ο Ματέο επέβλεπε τις οικοδομικές εργασίες στο συγκρότημα Όναρ.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Ελένη σε τρυφερούς περιπάτους με τον καλό της και σε πολύ ιδιαίτερες συζητήσεις ανάμεσά τους.

Το Ελενάκι περνά μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της και όπως είπε και η ίδια τη Δευτέρα στη συνέντευξή της στο «Όλα 12» ζει κι αυτή κάποιες στιγμές ευτυχίας.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top