Δυσαρεστημένος με τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Πυρπασόπουλος

Ποιά είναι τα παράπονα του για το serial «Ελεύθερος κι Ωραίος»;

Δυσαρεστημένος με τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Πυρπασόπουλος

Μετά από μια μικρή διακοπή, η σειρά "Ελεύθερος κι Ωραίος" στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μαζί με τη Θάλεια Ματίκα , την Ιωάννα Πηλιχού, τον Μέμο Μπεγνή , την Κάρμεν Ρουγγέρη , την Έφη Παπαθεοδώρου και αρκετούς ακόμη ταλαντούχους ηθοποιούς θα βγει ξανά στον αέρα την Πέμπτη στις 22.00 το βράδυ , με τα υπόλοιπα νέα επεισόδια.

Η ιστορία του οδηγού ταξί θα ξεδιπλωθεί τις επ��μενες μέρες στην οθόνη , ωστόσο ο Γιώργος Πυρπασόπουλος εκτός από το «Ελεύθερος και ωραίος», φαίνεται πως είναι και ενοχλημένος. «Ειλικρινά, δεν ξέρω πότε θα παίξουν τα υπόλοιπα επεισόδια.

Το κανάλι δεν φρόντισε να μας ενημερώσει ποτέ για το πότε θα προβληθεί ή θα σταματήσει να προβάλλεται η σειρά. Κόβει τα επεισόδια και ξαφνικά τα επαναφέρει. Έχω την εντύπωση πως δεν έχει ασχοληθεί κανείς σοβαρά με την προβολή του σίριαλ λέει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στην «Espresso» και τονίζει:

«Πρόκειται για μια δουλειά που ολοκληρώθηκε πριν από δύο χρόνια και βγήκε ξαφνικά στον αέρα φέτος».

Παρά τη δυσαρέσκεια του , ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε και χρέη προέδρου του σωματείου ηθοποιών , αυτό το διάστημα είναι αρκε��ά απασχολημένος αφού ετοιμάζεται για την περιοδεία «Εκκλησιάζουσες», ενώ από τις 31 Μαΐου μέχρι και τις 6Ιουνίου θα παρουσιάσει την κινηματογραφική του ταινία με τίτλο «Forever».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top