Aerial Reformer: Η νέα τάση που συνδυάζει Pilates Reformer και Aerial Yoga!

Η Ζέτα Χριστάτου μας δείχνει τον τρόπο που θα αλλάξει το σώμα μας

Aerial Reformer είναι ένας συνδυασμός της Aerial Yoga με τις Pilates που βοηθάει στην ενδυνάμωση του σώματος αλλά και στην ψυχολογία μας!

Η Ζέτα Χριστάτου είναι Pilates Instructor και έχει δημουργήσει έναν υπέροχο ολιστικό χώρο ευεξίας, το SKIN Wellness & Pilates Boutique! Το 2022 εισήγαγε μία παραλλαγή του Reformer που συνδυάζει τη χρήση αιώρας και απευθύνεται τόσο σε προχωρημένους, όσο και σε αρχάριους ασκούμενους!

Η ίδια μίλησε στο star.gr και εξήγησε τα oφέλη του Aerial Reformer: «Θα μας βοηθήσει να χάσουμε πόντους, θα μας βοηθήσει στην ορθοσωμία αλλά και στο να μην έχουμε πόνους στο σώμα μας!».

Το reformer είναι ένα μηχάνημα που σχεδίασε ο Joseph Pilates για να μπορεί να εφαρμόσει τη μέθοδό του. Στο κρεβάτι αυτό γίνεται χρήση αντιστάσεων, διαφοροποιώντας έτσι το επίπεδο δυσκολίας. Μπορεί να προσαρμοστεί έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί απ’όλους τους σωματότυπους ενώ το επίπεδο δυσκολίας μπορεί να κυμανθεί από αρχάριους μέχρι πολύ προχωρημένους. 

Το reformer γυμνάζει όλο το σώμα και προάγει τη μυϊκή ενδυνάμωση, την ελαστικότητα, την ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης και κατ’ επέκταση τη σωστή στάση σώματος, τον συντονισμό κινήσεων και τη βελτίωση της ισορροπίας. 

Τέλος, μας βοηθάει να έχουμε καλύτερη επίγνωση του σώματος και των κινήσεων μας. Το ανεξάντλητο ασκησιολόγιο σε συνδυασμό με την εξαιρετική αποτελεσματικότητα και την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας τραυματισμού κάνουν το reformer ένα πολύτιμο και δημοφιλέστατο όργανο εκγύμνασης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top