Πρωτεϊνική δίαιτα: Έτσι έχασε η Μαρία Κορινθίου πολλά κιλά σε 2, 5 μήνες

Ποιες τροφές επέλεγε η ηθοποιός σύμφωνα με την πρωτεϊνική δίαιτα

Ολοένα και περισσότερες δίαιτες κάνουν την εμφάνισή τους και ο καθένας ανάλογα με το τι του αρέσει να τρώει και φυσικά κάνοντας πριν τις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις αποφασίζει ποια θα ακολουθήσει.

Αδυνάτισμα με πρωτεϊνική δίαιτα - Τα οφέλη και οι κίνδυνοι

 

Έτσι λοιπόν η Μαρία Κορινθίου ακολούθησε την πρωτεϊνική  δίαιτα η οποία τη βοήθησε να χάσει πολλά κιλά σε 2,5 μήνες.

 

 

Φαίη Σκορδά: Έτσι σχολίασε τη μεταγραφή της Κορινθίου στο Πρωινό

Η ηθοποιός που απέκτησε κορμί-λαμπάδα,  αποκάλυψε σε παλαιότερη συνέντευξή της, πως χτύπησε την πόρτα του διαιτολόγου όταν ο σύζυγός της Γιάννης Αϊβάζης της είπε πως έχει παχύνει.  

Η συγκεκριμένη διατροφή έχει ως βασικές τροφές τις πρωτεΐνες. Έτσι, όπως τόνισε στο star.gr η Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος Ηλιαλένα Λυσικάτου: «Την ίδια ώρα, δεδομένου ότι η κατανάλωση πρωτεΐνης προκαλεί πιο εύκολα το αίσθημα κορεσμού, όποιος ακολουθεί το συγκεκριμένο πλάνο διατροφής, μπορεί να νιώσει φούσκωμα, καταναλώνοντας μικρότερη ποσότητα φαγητού».

Η πρωτεϊνική  δίαιτα αυξάνει τον μεταβολισμό και ενδείκνυται για όσους επιθυμούν να χάσουν βάρος γρήγορα.

Στην πρωτεϊνική δίαιτα μπορείς να φας,  μοσχάρι 29,1/100gr,  χταπόδι 29,8/100gr,  κοτόπουλο 19,4/100gr,  σαρδέλες 24,6/100gr,  γαρίδες 24/100gr,  τόνος σε κονσέρβα 13,8 /100gr,  ρεβίθια 8,23/100gr,  αμύγδαλα 21,2/100gr,  γιαούρτι 8,67/100gr,  τυρί cottage 11/100gr.

Η συγκεκριμένη δίαιτα όμως δεν έχει μόνο οφέλη αλλά και μειονεκτήματα, όπως επεσήμανε η Κλινική Διαιτολόγος καθώς μπορεί να προκαλέσει προβλήματα δυσκοιλιότητας, αφυδάτωση, χαλάρωση του δέρματος κ.α 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top