3 βραδινές συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος

Είναι πανεύκολες και αν τις διαβάσεις θα θες σίγουρα να τις ακολουθήσεις

Όταν προσπαθείς να χάσεις κιλά, μπορεί να σου φαίνεται ότι πρόκειται για έναν αδιάκοπο αγώνα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Ιδιαίτερα οι βραδινές – απογευματινές ώρες που είσαι χαλαρή στον καναπέ σου, ίσως κάνεις τα λάθη που σου στοιχίζουν περισσότερο. 

Ήρθε η ώρα λοιπόν να ξεκινήσεις κάποιες συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να χάσεις το περιττό βάρος που θες. 

δίαιτα

Να σταματάς το φαγητό μετά το βραδινό

Είναι πολύ εύκολο να αρχίζεις να τρως ασυναίσθητα σνακ όταν χαλαρώνεις, οπότε προσπάθησε να καταλάβεις για ποιο λόγο το κάνεις αυτό συνήθως. Αν το κάνεις από συνήθεια ή από βαρεμάρα, προσπάθησε να περνάς περισσότερο χρόνο μακριά από την κουζίνα ή να πίνεις ένα τσάι με μέντα, αντί να τρως σνακ. 

Tα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις αν ξεκινήσεις γυμναστική

Να επιλέγεις το σωστό σνακ

Όταν τρως νωρίς το βραδινό σου, μπορεί να νιώσεις πεινασμένη μέχρι την ώρα που θα ξαπλώσεις και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να μη φας ένα υγιεινό σνακ λίγο αργότερα. Απλώς να επιλέγεις ελαφριές τροφές και να προσέχεις να μην τρως κάτι που μπορεί να δυσκολέψει την προσπάθειά σου να κοιμηθείς.

δίαιτα

Βιταμίνη Α: 6 ύπουλα συμπτώματα που μαρτυρούν έλλειψη

Να ετοιμάζεσαι για ύπνο

Ο ποιοτικός ύπνος όχι μόνο σε εφοδιάζει με αρκετή ενέργεια για να γυμναστείς την επόμενη μέρα αλλά και οι έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που δεν κοιμούνται αρκετά, καταλήγουν να τρώνε περισσότερο από αυτούς που κοιμούνται αρκετές ώρες. Αν δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς αμέσως, το να έχεις μία ρουτίνα κάθε βράδυ πριν τον ύπνο μπορεί να σε βοηθήσει αρκετά. Δοκίμασε να διαβάσεις ένα βιβλίο ή να πιείς ένα αρωματικό τσάι για να ηρεμήσεις και να κοιμηθείς καλύτερα, βοηθώντας και τη γραμμή σου!

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top