Διασκεδαστικά tips για να αποκτήσεις καλλίγραμμο κορμί

Οι διακοπές πλησιάζουν και έρχεται η ώρα της παραλίας

tips για καλλίγραμμο σώμα

Δε νομίζω να υπάρχει γυναίκα ή άντρας που να μη θέλει καλογυμνασμένους και γραμμωμένους κοιλιακούς! Το θέμα είναι, πως θέλει κόπο για να τους αποκτήσει κανείς...ή μήπως όχι;

5 vegan πιάτα που λατρεύουν ακόμα και οι κρεατοφάγοι

Ανακαλύψαμε μερικά fitness tips που πραγματικά μπορούν να σε βοηθήσουν, φτάνει να συνδυάσεις διατροφή και γυμναστική. Δεν πειράζει που δεν άνοιξαν ακόμη τα γυμναστηρία μετά την καραντίνα... Μπορείς να τα καταφέρεις και μόνη σου! 

Δες παρακάτω μερικά τέλεια fitness tips για να αποκτήσεις το κορμί που επιθυμείς!

Tips για να αντιμετωπίσεις τον καύσωνα που έρχεται και να μείνεις υγιής

1. Βρες μια φίλη και ξεκινάτε μαζί γυμναστική

Βρες τη φίλη που προτιμάει τα είδη προπόνησης που αρέσουν και σε σένα. Μια φίλη με την οποία θα γυμνάζεστε πάντα μαζί, μπορεί να σε βοηθήσει πολύ για να μην απομακρυνθείς από το στόχο σου. 

2. Το κρύο ντους σε βοηθά

Μετά από μια δύσκολη προπόνηση, κάνε ένα κρύο μπάνιο από τη μέση και κάτω, για να μην πιαστείς. Πολλοί αθλητές στον κόσμο χρησιμοποιούν αυτό το τρικ για να μειώσουν τους πόνους μετά τις προπονήσεις τους.

3. Ένα ζευγάρι καλά αθλητικά παπούτσια

Τσέκαρε να είναι καλά από τα πρώτα βήματα που κάνεις. Η καλύτερη λύση είναι να αγοράσεις τα αθλητικά σου το απόγευμα που τα πόδια σου θα είναι πρησμένα από όλο το περπάτημα της ημέρας. Έτσι θα αγοράσεις ένα ζευγάρι που θα εφαρμόζει καλά στα πόδια σου ακόμα και όταν αυτά έχουν κουραστεί και πριστεί.

4. Γυμνάσου με συνοδεία μουσικής

Είναι ένας υπέροχος τρόπος για να συνεχίζεις χωρίς να νιώθεις ότι κουράζεσαι. Ετοίμασε ένα αγαπημένο playlist με τραγούδια που σε γεμίζουν ενέργεια και να τα ακούς καθ' όλη τη διάρκεια της προπόνησής σου.

5. Ανέβα στη ζυγαριά τη σωστή ώρα

Μόνο το πρωί, και πριν φας ή πιεις οτιδήποτε. Πρόσεξε μη σου γίνει εμμονή το ζύγισμα. Μια φορά την εβδομάδα είναι καλά, ώστε να βλέπεις την πρόοδο σου.

6. Ανέβασε τον πήχη κάθε εβδομάδα

Αν έχεις σκοπό να γυμνάζεται καθημερινά, υπάρχει ένας γενικός κανόνας για το κάθε πότε να αυξάνεις τη δυσκολία της προπόνησής σου. Αύξησέ την κατά 5-10% κάθε εβδομάδα. 

Βάλε λοιπόν το κολάν σου και τα αθλητικά σου και «πιάσε δουλειά»!

Επιμέλεια: MylifeTeam
Πηγή:mylife.com.cy

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top