Πώς μπορείς να γυμνάσεις όλο σου το σώμα σε 40 λεπτά

Τα οφέλη του Cross –Training

Cross-Training

Ναι, υπάρχει. Ναι, διαρκεί μόνο 40 – 45 λεπτά. Και, ναι γυμνάζει όλο το σώμα. Λέγεται «Cross Training» και όχι τυχαία, αφού συνδυάζει όλα τα είδη γυμναστικής, εναλλάσσοντας αερόβια και ασκήσεις με βάρη / αντιστάσεις.

Ουσιαστικά, συνδυάζει ασκήσεις από πολλά προγράμματα (TRX, Κυκλική γυμναστική) και αυτή είναι η διαφορά του από την κλασσική, μουντή και επαναλαμβανόμενη γυμναστική, που, ας είμαστε ειλικρινείς, σε κουράζει και τη βαριέσαι. Η προπόνηση cross training περιλαμβάνει 45 λεπτά ενός έντονου προγράμματος με ασκήσεις από μια ποικιλία προπονήσεων. Το αποτέλεσμα; Έντονη προπόνηση ΗΙΙΤ που καίει άφθονες θερμίδες και σε κάνει να ιδρώσεις… τη φανέλα και όχι μόνο.

Πέρα από την αντοχή σου, θα γυμνάσεις όλες τις μυϊκές σου ομάδες και θα αποκτήσεις πιο δυνατά χέρια, πόδια, κοιλιά, πλάτη, στήθος.

Έρευνες έχουν δείξει ότι, αν κάνεις 45 λεπτά Cross-Training τρεις φορές την εβδομάδα είναι σαν να έχεις γυμναστεί κάθε μέρα από 1 ώρα, αφού το συγκεκριμένο είδος γυμναστικής κάνει τον οργανισμό σου να «καίει» μέχρι και 24 ώρες, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης.

Συντάκτης: Νίκος Κοντομήτρος

Πηγή:allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top