Έξι διατροφικά tips από τη Χριστίνα Μπόμπα

Έτσι διατηρεί καλλίγραμμη τη σιλουέτα της

Αξιοζήλευτους κοιλιακούς και σφριγηλούς γλουτούς έχει η Χριστίνα Μπόμπα, κάνοντας πολλές γυναίκες να θαυμάζουν το κορμί της και να θέλουν να μάθουν τα «μυστικά» της διατροφής της.

(Xριστίνα Μπόμπα- youweekly)

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μοιράστηκε με τους αναγνώστες του περιοδικού youweekly έξι tips που την κρατάνε σε φόρμα.

  •  Ενυδάτωση 

Πολύ σημαντικό για να χάσουμε βάρος είναι ο οργανισμός μας να είναι ενυδατωμένος. Έτσι λοιπόν η Χριστίνα φροντίζει να πίνει τουλάχιστον 2 λίτρα νερό ημερησίως ενώ δε παραλείπει να φοράει και τις ενυδατικές της κρέμες.

  • Πλούσιο πρωινό

Είναι γνωστό πως το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, κάτι που γνωρίζει καλά η Χριστίνα Μπόμπα. Βέβαια δε καταναλώνει ό, τι κι ό, τι αλλά  αβγά, αβοκάντο και λαχανικά.

  • Cardio 

Ένα κορμί για να γίνει καλλίγραμμο σίγουρα απαιτεί και κάποιες ώρες γυμναστικής. Έτσι λοιπόν όταν δεν πηγαίνει στο γυμναστήριο, η Χριστίνα φροντίζει να κάνει τρέξιμο, κολύμπι ή yoga.

  • Σε τι λέει «όχι»

Η Χριστίνα Μπόμπα, δεν αποκαλύπτει μόνο τι προτιμά να τρώει αλλά και τι αποφεύγει: «Έχω κόψει το κόκκινο κρέας, τα ζυμαρικά και το λευκό ψωμί. Τρώω πολλά φρούτα και λαχανικά» αναφέρει χαρακτηριστικά.

  • Smoothie

H ίδια όταν θέλει ένα snack λέει «ναι» σε ένα αντιοξειδωτικό smoothie με σπανάκι, αγγούρι, αβοκάντο και τζίντζερ. Όταν δεν έχει τα υλικά να το φτιάξει παραγγέλνει ένα με grapefruit, ανανά, τζίτζερ και ακτινίδιο. 

  • Ελαφρύ βραδινό

Το βραδινό της Χριστίνας Μπόμπα είναι ελαφρύ. Επιλέγει συνήθως σαλάτα με κοτόπουλο, ενώ κάποιες φορές πίνει και ένα ποτήρι κρασί.

Ωστόσο όπως η ίδια παραδέχεται, δεν είναι πάντα πειθαρχημένη αλλά είναι φορές που κάνει τις παρασπονδίες της.

«Πρέπει να υπάρχει μέτρο. Και το παγωτάκι σου θα φας και το γλυκάκι σου και το…ένοχο φαγητό σου, όμως μία στο τόσο και όχι καθημερινά. Έτσι άλλωστε θα το απολαύσεις περισσότερο».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top