Ρersonal trainers του Ηollywood αποκαλύπτουν τα μυστικά των stars

Τι κάνουμε λάθος και δε χάνουμε βάρος

Personal trainers του Ηollywood

Τελικά τι ισχύει και τι δεν ισχύει μέσα στα γυμναστήρια; Ειδικοί στον χώρο της διατροφής και της εκγύμνασης καταρρίπτουν πολλές θεωρίες που κυκλοφορούν ανάμεσα στους απανταχού fitness fans.   

1. Οι διάδρομοι και οι διάφορες συσκευές γυμναστικής, μπορεί να υπολογίζουν τον αριθμό των θερμίδων που καίμε, αλλά όπως σχολιάζει ο γυμναστής Mark Macdonald, δεν πρέπει να τον λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας επειδή ο υπολογισμός των θερμίδων απαιτεί πολύπλοκους υπολογισμούς που βασίζονται σε παράγοντες, όπως το ποσοστό του λίπους στον οργανισμό τον μεταβολισμό, το σωματικό βάρος, αλλά και το φύλο. 

2. Οι ασκήσεις με βάρη δεν είναι μόνο για όσους ασχολούνται με το bodybilding. Η Alice Burron, ειδική στον χώρο του bodybuilding, τονίζει πως η γυμναστική με ελαφριά βάρη δυναμώνει τους μύες και συμβάλλει στο χάσιμο βάρους με κάψιμο λίπους και όχι απώλεια μυϊκής μάζας.   

3. Τα ροφήματα πρωτεΐνης και οι μπάρες, υστερούν σε ποιότητα και διατροφική αξία από ένα original σνακ πρωτεΐνης όπως για παράδειγμα ένα σάντουιτς με γαλοπούλα, όπως μας εξηγεί ο Martin Gibala, από το πανεπιστήμιο McMaster στο Οντάριο.

4. Δεν χρειάζεται να πονέσουμε για να πιστέψουμε πως γυμναστήκαμε αξιοπρεπώς. Ο σωματικός πόνος, εκτός του πιθανού μυικού τραυματισμού που μπορεί να προκαλέσει, μας αποτρέπει αμέσως από την προσπάθεια μας και μας ρίχνει το ηθικό.  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top