H κουκλάρα Νικόλ Σαραβάκου κάνει βόλτα στο Άλσος

Special guest ο Στέλιος Ρόκκος

Η Νικόλ Σαραβάκου κάνει βόλτα στο Άλσος

Η νεαρή ταλαντούχα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Νικόλ Σαραβάκου έρχεται παρέα με τον μοναδικό Στέλιο Ρόκκο σε guest εμφάνιση, την Πέμπτη 18 Απριλίου, στο Θέατρο Άλσος.

H Θεοδωρίδου περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα- Μαζί της η Αναστασία

Μια παράσταση με τα δικά της τραγούδια και με τραγούδια δημιουργών που αγαπάει, εξαιρετικά ερμηνευμένα. Τσιτσάνης, Κραουνάκης, Δεληβοριάς, Λειβαδάς, Παπακωνσταντίνου, Πασχαλίδης, Πορτοκάλογλου, σε μια ιδιαίτερη, αυθεντική προσέγγιση. Και φυσικά τα τραγούδια του Στέλιου που έχουμε αγαπήσει.

Αναστασία: Στο ειδυλλιακό Μαρόκο για το νέο της βίντεο κλιπ «Σιγά Το Πράμα»

Η Νικόλ με σπουδές στη μουσική, το τραγούδι, το χορό και το θέατρο, έχει ήδη στο ενεργητικό της 32 τραγούδια, δύο άλμπουμ, και σπουδαίες συνεργασίες δισκογραφικά και επί σκηνής με καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Φοίβος Δεληβοριάς και πολλοί άλλοι γνωστοί και καταξιωμένοι.

Η φωτεινή επί σκηνής παρουσία της, η επικοινωνία της με το κοινό, η ενέργεια, το μπρίο και η ξεχωριστή χροιά της, την κάνουν μοναδική.
Μια παράσταση γεμάτη χρώματα, που κινείται στο έντεχνο και λαϊκό ρεπερτόριο. Συστατικά της οι εξομολογήσεις, η συγκίνηση, το χιούμορ και η διάθεση για χορό.

Απολαύστε στο Θέατρο Άλσος το premium gin Bombay Sapphire, με τη σύνθετη, αλλά παράλληλα απόλυτα ισορροπημένη γεύση. Το Bombay Sapphire Gin αγκαλιάζει τη δημιουργικότητα σε όλες τις εκφράσεις της, είτε αυτή λέγεται κλασσική ή σύγχρονη τέχνη, είτε τέχνη του fine drinking!”

Παίζουν μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Βασίλης Θεοδωράκογλου: πλήκτρα, ενορχηστρώσεις
Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος: ηλεκτρική κιθάρα
Δημήτρης Μπουρνής: βιολί
Μάκης Αλεφραγκής: τύμπανα
Γιάννης Γρηγορίου: μπάσο
Επιμέλεια προγράμματος: Νικόλ Σαραβάκου

Πληροφορίες:

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487
Ώρα έναρξης παράστασης: 21:00
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top