Χριστούγεννα στην Αθήνα: Τα καλύτερα θεματικά πάρκα για τις βόλτες μας

5+1 Χριστουγεννιάτικα πάρκα εντός πόλης που θα σε «μαγέψουν»

Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά όλη η πόλη έχει φορέσει τα γιορτινά της. Σε όποιο σημείο της κι αν βρεθείς, θα πέσεις μάτι με μάτι με στολισμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα, πελώριους Άγιους Βασίληδες, λαμπιόνια, πονηρούς καλικάντζαρους έτοιμους να καταστρέψουν τη Χριστουγεννιάτικη μαγεία, ξωτικά πρόθυμα να βοηθήσουν τον Αι Βασίλη να ετοιμάσει τα δώρα μικρών και μεγάλων παιδιών. Τα Χριστούγεννα είναι συναίσθημα. Ένα συναίσθημα που αποτυπώνεται ονειρικά στα θεματικά πάρκα της Αθήνας! 

Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) 

Χριστούγεννα στην Αθήνα: Τα καλύτερα θεματικά πάρκα για τις βόλτες μας

Βγαίνουμε στις φωτιστικές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος!

Χριστούγεννα στην Αθήνα: Τα καλύτερα θεματικά πάρκα για τις βόλτες μας

Είναι το σημείο της πόλης που κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα ζωντανεύουν δίπλα από τη θάλασσα. Το εντυπωσιακό παγοδρόμιο που σαγηνεύει μικρούς και μεγάλους, οι πέντε φωτιστικές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, η γιορτινή μουσική, το καλό φαγητό και η εορταστική ατμόσφαιρα συνθέτουν ένα Χριστουγεννιάτικο απολαυστικό σκηνικό, το οποίο ολοκληρώνεται με μία παράσταση στην Εθνική Λυρική Σκηνή ή ένα γεύμα δίπλα στο Κανάλι. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει ετοιμάσει ένα υπέροχο αντίο και ακόμα καλύτερο καλωσόρισμα στη νέα χρονιά με ένα φανταστικό πάρτι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Παρουσιάστρια, φυσικά, η Νάντια Κοντογεώργη.

Santa Claus Kingdom | ΜΕΚ Παιανίας

Χριστούγεννα στην Αθήνα: Τα καλύτερα θεματικά πάρκα για τις βόλτες μας

Χριστούγεννα με τον Δημήτρη Λάλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Χριστούγεννα στην Αθήνα: Τα καλύτερα θεματικά πάρκα για τις βόλτες μας

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η Χριστουγεννιάτικη Ονειροχώρα ανοίγει τις εορταστικές της πύλες για δέκατη χρονιά. Στο Santa Claus Kingdom θα τα βρείτε όλα. Από ένα γιορτινό Λούνα Παρκ με όλα τα αγαπημένα παιχνίδια, την Ice Fun Land η οποία απογειώνει την παγωμένη διασκέδαση είτε πάνω στο τεράστιο παγοδρόμιο είτε περιμετρικά αυτού, την πελώρια παγοκαλύβα ιδανικό καταφύγιο για όλη την οικογένεια, την πίστα Ice Rollers για τους τολμηρούς της παρέας, τις χιονοτσουλήθρες με tubes, την Παιχνιδοχώρα με τον πιο ανατρεπτικό στίβο μάχης, την πίστα Πόνυ έως τον αυθεντικό Αι Βασίλη που καταφθάνει από το Ροβανιέμι με το έλκηθρο του και τα ξωτικά τα οποία προτιμούν το Christmas Express. Τον πιο νόστιμο επίλογο στην οικογενειακή έξοδο δίνει το φαγητό που προσφέρεται σε αφθονία και ποικιλία. Μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

The Christmas Factory

Χριστούγεννα στην Αθήνα: Τα καλύτερα θεματικά πάρκα για τις βόλτες μας

6+1 αγαπημένες ταινίες για τα Χριστούγεννα

Χριστούγεννα στην Αθήνα: Τα καλύτερα θεματικά πάρκα για τις βόλτες μας

Οι μηχανές στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων άναψαν περί τα τέλη Νοεμβρίου. Από τότε, τα αξιολάτρευτα ξωτικά, οι βοηθοί του Αγίου Βασίλη, βοηθούν κάθε μικρό και μεγάλο που θα βρεθεί στο The Christmas Factory να περάσει καλά, να χαρεί, να βοηθήσει στο αμπαλάζ των δώρων, να φάει γλειφιτζούρια και κάθε άλλο Χριστουγεννιάτικο γλυκό, να πλάσει κουλουράκια, να δοκιμάσει την ισορροπία του πάνω στο παγοδρόμιο, να ανέβει πάνω στη ρόδα που γυρίζει και την θέα όλης της Αθήνας μας χαρίζει. Όλα αυτά, αφού πρώτα δούμε το «Ελαφονταίν ή ο Αίσωπος αλλιώς», την πρώτη παιδική παράσταση που παρουσιάζεται στην αίθουσα του «The Christmas Factory», μία πρωτότυπη, φρέσκια και άκρως εορταστική παράσταση διά χειρός Γιώργου Σουλεϊμάν. Έκλεισες το εισιτήριο σου; 

Ένας ονειρικός Χριστουγεννιάτικος κόσμος στη Μαρίνα Φλοίσβου

Αυτόν ακριβώς τον κόσμο θα επισκεφτούν όσοι τυχεροί βρεθούν στα νότια. Το χριστουγεννιάτικο ποδήλατο Ho Ho Ho Wishes, οι χιονόμπαλες Christmas Snowballs, οι μπαλαρίνες Christmas Lead Ballarinas, τα ξωτικά- Christmas Stretching Goblins, οι νεράιδες Led Snow Fairies, οι μαριονέτες Christmas Muppet Show αλλά και τα στρατιωτάκια Tin Soldier συντροφεύουν την βόλτα μικρών και μεγάλων όσο η θάλασσα ηρεμεί το πνεύμα και μας υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με την Παράδοση δεν στολίζουμε δέντρο, αλλά καραβάκι. 

Χριστούγεννα στον Πειραιά 

Φέτος, ο δήμος Πειραιά πήρε την απόφαση να ετοιμάσει το μεγαλύτερο εορταστικό χωριό σε κάθε σημείο της πόλης. Γιατί, φέτος τα Χριστούγεννα ας είναι κάθε αστέρι μία ευχή για να είναι ο ουρανός πιο λαμπερός και γιορτινός! Οι ζωηροι εορτασμοί των Χριστουγέννων ξεκινούν την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου με την Κόκκινη Νύχτα, κατά την οποία όλη η πόλη γίνεται μία γιορτή. Επιβιβαστείτε στο Τρένο της Χαράς και βιώστε το πιο έντονο Christmas Fun Party. Η στάση στο εργαστήριο του Άϊ Βασίλη επιβάλλεται. Τόσο για τους μικρούς όσο και τους μεγαλύτερους της παρέας. Δίπλα ακριβώς από το εργαστήριο όπου τα δώρα ετοιμάζονται, τυλίγονται σε αμπαλάζ γιορτινό και ο Αι Βασίλης αποφασίζει ποιος ήταν καλός την χρονιά που τελειώνει και ποιος πιο άτακτος, τα παιδιά γράφουν το δικό τους γράμμα στον Άγιο με την χαρακτηριστική κόκκινη φορεσιά. 

Χριστούγεννα στην Αθήνα: 8 παιδικές παραστάσεις με θέμα τις... γιορτές

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Ελληνικό 

Χριστούγεννα στην Αθήνα: Τα καλύτερα θεματικά πάρκα για τις βόλτες μας

Με κεντρικό μήνυμα «Αυτές οι γιορτές θα έχουν τη λάμψη και το φως της δικής σου ενέργειας», το The Ellinikon: Experience Park αναμένει και φέτος να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους στο πολύχρωμο Σιντριβάνι με ένα show γεμάτο φαντασία, χορό και μουσική όσο το νερό χορεύει σε ρυθμούς μουσικής. Να βγάλετε τις καλύτερες φωτογραφίες με φόντο το εκθαμβωτικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο όσο κάθε μας βήμα δίνει ζωή στο μεγαλύτερο διαδραστικό projection Mapping στην Ελλάδα, το Magic Christmas Carpet, όσο ανακαλύπτουμε κρυμμένα εορταστικά μηνύματα στο Hill Of Lights, έναν λόφο γεμάτο από χριστουγεννιάτικη μαγεία. Τέλος, μία στάση στο Christmas Hub αρκεί για να παρακινήσει τους μικρούς επισκέπτες να δημιουργήσουν πρωτότυπες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με βιώσιμα υλικά. 

Χριστούγεννα στην Αθήνα: Τα καλύτερα θεματικά πάρκα για τις βόλτες μας

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top