#ΣΚout: Θέατρο, μουσική και τα πιο «ψαγμένα» δρώμενα της πόλης

Ψάχνεις πού να βγεις αυτό το Σαββατοκύριακο; Σου έχουμε προτάσεις!

#ΣΚout: Θέατρο, Μουσική & Τα Πιο «Ψαγμένα» Δρώμενα Της Πόλης

Ξεκούραση, χαλάρωση, ανάπαυλα, ανάσα. Συναισθήματα που «χωράνε» μέσα σε μόνο μία λέξη, το Σαββατοκύριακο. Κόντρα, λοιπόν, στον καιρό και την κακοκαιρία Eva, φοράμε τα ρούχα που μας κάνουν να αισθανόμαστε ωραία και βγαίνουμε έξω. Σε παραστάσεις, μουσικά σχήματα, εκθέσεις, εκδηλώσεις. Ιδού οι προτάσεις!

Το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει τον Δον Κιχώτη

#ΣΚout: Θέατρο, μουσική και τα πιο «ψαγμένα» δρώμενα της πόλης

Θέατρο

Ο Θείος Βάνιας
Η υπόθεση γνωστή και η γραφή εμβληματική. Στον «Θείο Βάνια» ο Τσέχωφ με οξυδέρκεια, χιούμορ και κυρίως συμπόνοια γράφει τέσσερις σκηνές/τέσσερις παρτίδες, στις οποίες συμπυκνώνει όλη την υπαρξιακή αγωνία και το ατελές της ανθρώπινης φύσης. 

Αφορμή γι’ αυτό το ανέβασμα γίνεται ένα τραπέζι, ένας υπαρξιακός τόπος όπου τα πρόσωπα καταναγκασμένα να συνυπάρχουν ή σα ριγμένα από πάντα εκεί καλούνται να αναμετρηθούν με τη ματαίωση, τις ψευδαισθήσεις και να αποπειραθούν να συμφιλιωθούν με τη ζωή. Το τεράστιο αυτό τραπέζι ως αίθουσα πρωινού ή ως ένα παρατηρητήριο ζωής ή ως ένας τόπος που τα πρόσωπα ανεβαίνουν για να δοκιμάσουν τη διαφυγή τους από την καθημερινότητα ενώπιον των υπολοίπων «καλεσμένων». 

Πρωταγωνιστούν οι:
Χρήστος Λούλης, Μανώλης Μαυροματάκης, Θεοδώρα Τζήμου, Ηρώ Μπέζου, Φιντέλ Ταλαμπούκας, Μαρία Φιλίνη, Αντώνης Αντωνόπουλος και η Ξένια Καλογεροπούλου.

Πού; Θέατρο Προσκήνιο 
Πότε; Σάββατο στις 17:00 & στις 21:00, Κυριακή στις 19:00

#ΣΚout: Θέατρο, μουσική και τα πιο «ψαγμένα» δρώμενα της πόλης

42497
Το νέο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη μόλις ξεκίνησε. Η επιστροφή του στο Θέατρο Ήβη και τις Θεατρικές Σκηνές πραγματοποιείται με ένα έργο που μας υπενθυμίζει πόσο κοντά βρισκόμαστε στο «σκοτάδι της αβύσσου» και πόση δύναμη χρειάζεται για να «βγούμε και πάλι στην επιφάνεια». Σε ένα δυστοπικό μέλλον, οι άνθρωποι ζουν κάτω από την επιφάνεια της γης, προσπαθώντας να επιβιώσουν από τις παρενέργειες των επιπόλαιων επιλογών που έκαναν επί δεκαετίες ολόκληρες. Οι ανθρώπινες σχέσεις αναπτύσσονται, καταβαραθρώνονται και επαναπροσδιορίζονται, μέσα από την γνωστή ενσυναίσθηση και την ευαισθησία του Γιώργου Καπουτζίδη.

Πρωταγωνιστούν:
Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Μιχάλης Συρόπουλος, Γιούλη Τσαγκαράκη, Ανθή Σαββάκη, Μανώλης Κλωνάρης, Αποστόλης Ψαρρός, Ειρήνη Βαλατσού και η Κατιάνα Μπαλανίκα

Πού; Θέατρο Ήβη 
Πότε; Σάββατο στις 18:00 & στις 21:00, Κυριακή στις 19:00

#ΣΚout: Θέατρο, μουσική και τα πιο «ψαγμένα» δρώμενα της πόλης

Μουσική 

Πάμε στο... BOX! 
Ο Διονύσης Σχοινάς κι η Ήβη Αδάμου δίνουν από χθες το σύνθημα για την απόλυτη live clubbing εμπειρία, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Box Athens». Ο Διονύσης Σχοινάς, ο καλλιτέχνης που καθιέρωσε το live clubbing με τις εμφανίσεις του, θα μας παρασύρει με τις δεκάδες επιτυχίες της πολύχρονης καριέρας του, τις ερμηνείες του και τη θετική του ενέργεια. Η Ήβη Αδάμου, μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της νέας γενιάς, θα βάλει στις νύχτες μας το «άρωμα» των επιτυχιών της και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία.

Μαζί τους o Kid Young και η Charis Savva.

Πού; Box Athens
Πότε; Παρασκευή και Σάββατο από τις 23:00 έως... το πρωί
 

#ΣΚout: Θέατρο, μουσική και τα πιο «ψαγμένα» δρώμενα της πόλης

Ο Αντώνης Ρέμος συναντά την Καίτη Γαρμπή και οι νύχτες είναι... NOX! 
Δύο φίλοι, δύο δυνατές φωνές συναντιούνται ξανά, σχεδόν 25 χρόνια μετά την τελευταία τους συνεργασία που άφησε εποχή, για να χαρίσουν στο κοινό νύχτες που θα μείνουν αξέχαστες.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο πιο επιτυχημένος τραγουδιστής των τελευταίων χρόνων, με τις αμέτρητες επιτυχίες, μας προσκαλεί και φέτος τον χειμώνα για μια ακόμη ανεπανάληπτη εμπειρία ψυχαγωγίας και διασκέδασης στο ΝΟΧ! Η Καίτη Γαρμπή, πάντα διαχρονική, με το δυνατό ρεπερτόριο της και με τη μοναδική φωνή της, αποδέχεται την πρόσκληση του Αντώνη Ρέμου και μαζί θα απογειώσουν τις νύχτες μας στο ΝΟΧ!

Πού; NOX Athens
Πότε; Παρασκευή και Σάββατο από τις 23:00

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top