Η Ιωάννα Παππά και δύο νέοι σπουδαίοι ηθοποιοί στο «Ψηλά απ’ τη Γέφυρα»

Ποιοι θα ανέβουν στο θεατρικό σανίδι με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη;

Ψηλά απ’ τη Γέφυρα: Η Ιωάννα Παππά & Νέοι Ηθοποιοί Στο Καστ

Η παράσταση «Ψηλά απ’ τη Γέφυρα» που ετοιμάζει ο Γιώργος Νανούρης στο Θέατρο Βεάκη είναι μία από τις πολυαναμενόμενες της νέας σεζόν. Ο ξεχωριστός καλλιτέχνης καταπιάνεται ξανά με το Αμερικάνικο Θέατρο, σκηνοθετώντας ένα από τα πιο κλασικά κείμενα - και σύγχρονο αριστούργημα - του Άρθουρ Μίλερ.

Ο Γιώργος Νανούρης σκηνοθετεί τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Μέχρι σήμερα, γνωρίζαμε μόνο ότι ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θα ενσαρκώσει τον χαρακτηριστικό ρόλο του Έντι Καρμπόνε. Όσο οι μέρες περνούν και η στιγμή που το τρίτο κουδούνι πλησιάζει, τόσο αρχίζουν και ξεδιπλώνονται οι υπόλοιποι του θιάσου.

Έτσι, η Ιωάννα Παππά είναι η γυναίκα που πρωταγωνιστήσει δίπλα στον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Στο «Ψηλά απ’ τη Γέφυρα» υποδύεται την Μπέατρις, την γυναίκα του Έντι Καρμπόνε, η οποία καταλαβαίνει τι του συμβαίνει  και προσπαθεί μέχρι τελευταία στιγμή να τον βοηθήσει να βγει απ’ το αδιέξοδο του. Είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός συνεργάζεται στο θέατρο με τον Γιώργο Νανούρη αλλά και με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη - με τον οποίο έχουν συναντηθεί μόνο τηλεοπτικά. 

Επίσης, στον θίασο προστίθενται δύο νέοι και πολλά υποσχόμενοι ηθοποιοί που αγαπούν την υποκριτική και η τελευταία τους το ανταποδίδει με τον καλύτερο τρόπο. Η Ευγενία Ξυγκόρου και ο Μιχάλης Πανάδης. Η πρωτοεμφανιζόμενη Ευγενία Ξυγκόρου εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με την ερμηνεία της στη σειρά της ΕΡΤ «Αγάπη Παράνομη». Στο «Ψηλά απ’ τη Γέφυρα» υποδύεται την Κάθριν τη νεαρή ανιψιά του Έντι και της Μπέατρις. Ο Μιχάλης Πανάδης είναι αριστούχος της σχολής του Εθνικού θεάτρου, έχει κάνει με σπουδές κλασικού πιάνου και ήταν υποψήφιος για το Βραβείο Χορν 2019. Στο «Ψηλά απ’ τη Γέφυρα» υποδύεται τον Ροντόλφο, το νεαρό μετανάστη που ερωτεύεται την Κάθριν, πυροδοτώντας έτσι το ξέσπασμα του Έντι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top