Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο ANODOS Live Stage την Παρασκευή 25 Μαρτίου

Μας αποχαιρετά με την παράσταση «200 + 1 Χρόνια Δανεικά»

Χριστόφορος Ζαραλίκος

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, μετά από τα συνεχή sold out σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μας αποχαιρετά με μία τελευταία επετειακή παράσταση στην Αθήνα, την Παρασκευή 25 Μαρτίου στο ANODOS Live Stage.

To «Trio Lumpen – Η Φράουλα» στο Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής

Διακόσια συν ένα χρόνια μετά την επανάσταση των Ελλήνων, γιορτάζουμε γεμάτοι περηφάνια την εθνική μας γιορτή, όπως της αρμόζει: μέσα από την πιο ανατρεπτική και καυστική Stand Up Comedy παράσταση της χρονιάς. Ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος συναντά για δεύτερη φορά την «καυστική» πένα του Πιτσιρίκου και μας παρουσιάζουν την νέα Stand Up Comedy παράσταση «200 + 1 Χρόνια Δανεικά»

Ο Πιτσιρίκος και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δεν θα μπορούσαν να μην δώσουν πατριωτικό παρών στους εορτασμούς για τα διακόσια χρόνια από την ίδρυση του ελληνικού κράτους και αποφάσισαν να γράψουν την παράσταση με τίτλο «1821-2022, Διακόσια συν ένα Χρόνια Δανεικά».

Βάζοντας τον πήχη ψηλά φιλοδοξούν να προσφέρουν περισσότερο γέλιο απ’ ότι οι  επίσημες εκδηλώσεις του κράτους, σχεδόν αδύνατο σύμφωνα με ειδικούς εορτοσιολόγους. Στην απρόβλεπτη και προκλητική Stand Up Comedy παράσταση θα υπάρχει - όπως πάντα - κοινωνική και πολιτική σάτιρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα! 

Μη χάσετε τη θεατρική παράσταση «Ανάθεμα» του Γιώργου Αδαμαντιάδη

Στην παράσταση συμμετέχουν: μέλη της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Συντελεστές:

Κείμενο : Πιτσιρίκος - Χριστόφορος Ζαραλίκος  Ηχοληψία, video, προβολές: Άρης Πρόδρομος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top