Κιάμος, Ρέμος και Γονίδης: Κλείνουν τα νυχτερινά κέντρα λόγω κορωνοϊού

Οι ανακοινώσεις των νυχτερινών κέντρων

Κιάμος, Ρέμος, Γονίδης

Καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, αυξάνεται καθημερινά αρκετές είναι οι επιχειρήσεις στον χώρο της διασκέδασης που βάζουν λουκέτο.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα υποχρεώνονται να κλείνουν στις 00:00,  να μην παίζουν μουσική αλλά και οι πελάτες να είναι καθιστοί.
Σεβόμενοι τα υγειονομικά πρωτόκολλα πολλοί επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων εξέδωσαν ανακοινώσεις ενημερώνοντας για το κλείσιμο των μαγαζιών.

Από τα πρώτα κέντρα που προχώρησαν σε αυτή την απόφαση είναι το NOX που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος.

H ανακοίνωση του NOX λέει χαρακτηριστικά: «Ο όμιλος Μαροσούλη- Κοταρίδη και ο Αντώνης Ρέμος μετά τα νέα περιοριστικά μέτρα και τις οδηγίες που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, για την αντιμετώπιση της Πανδημίας κατά της covid-19, καθιστά αδύνατη τη λειτουργία του NOX από τις 30/12 και μέχρι νεοτέρας. Η ασφάλεια όλων μας αποτελεί βασική προτεραιότητα. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και ευχόμαστε να βγούμε πιο δυνατοί από αυτή τη δύσκολη δοκιμασία και να είμαστε σε λίγο καιρό ξανά μαζί».

Η ανακοίνωση του Posidonio όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος αναφέρει: «Η διεύθυνση του POSIDONIO, ο Πάνος Κιάμος και όλοι οι καλλιτέχνες του σχήματος, με απόλυτο σεβασμό στις οδηγίες των υγειονομικών και της Πολιτείας ανακοινώνουν την αναστολή των εμφανίσεων για το χρονικό διάστημα που θα είναι σε ισχύ τα νέα μέτρα κατά της πανδημίας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που μας εμπιστευτήκατε τη διασκέδασή σας όλους αυτούς τους μήνες. Η επιθυμίας σας να γιορτάσουμε μαζί και την αλλαγή του νέου χρόνου αποτελούσε τη δική μας πεποίθηση, όμως η υγεία όλων είναι πρώτα και πάνω από όλα και απολογούμαστε για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε. Μένουμε ασφαλείς, δυνατοί και αισιόδοξοι. Εις το επανιδείν. Καλή χρονιά με υγεία και φως».

Τέλος, παρόμοια ανακοίνωση εξέδωσε και το νυχτερινό κέντρο Βοτανικός όπου εμφανίζονται ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος. «Σύσσωμη η οικογένεια του Βοτανικού σας εύχεται ένα χαρούμενο και υγιές 2022. Τα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν λόγω πανδημίας καθιστούν αδύνατη τη λειτουργία της επιχείρησης μας αρχής γενομένης από την Παρασκευή 31//12 και μέχρι νεοτέρας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τις υπέροχες βραδιές που περάσαμε μαζί και ελπίζουμε να βρεθούμε ξανά σύντομα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top