Aνοίγει τις πύλες του το μακροβιότερο Φεστιβάλ αφιερωμένο στα comics

Τα πασίγνωστα μπλε πλασματάκια αφήνουν το αποτύπωμά τους

Φεστιβάλ αφιερωμένο στα  comics

Καλά είναι τα νέα για τους λάτρεις των comics καθώς ανοίγει τις πύλες του το Comicdom CΟΝ Athens τις 10, 11 & 12 Σεπτεμβρίου 2021, για την 15η επετειακή διοργάνωσή του.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται στους χώρους της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και την Πλατεία Κλαυθμώνος και η είσοδος όπως πάντα είναι ελεύθερη. 

Τα υπέροχα μπλε πλασματάκια που μεγάλωσαν γενιές και γενιές «ζωντανεύουν» ξανά και αφηγούνται την καταπληκτική διαδρομή τους στον χρόνο, σελίδες comics και συναρπαστικά memorabilia.

Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου: Ποιοί κέρδισαν βραβεία

Η Έκθεση με τίτλο «ΣΚΕΨΟΥ ΜΠΛΕ, ΣΚΕΨΟΥ ΣΤΡΟΥΜΦ» θα πραγματοποιηθεί στη Γκαλερί Χατζηκυριάκος-Γκίκας της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Τα παιδιά μάλιστα θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο παιδικό πρόγραμμα με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους μπλε ήρωες.

Η έκθεση «100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΕΧΙΚΑ COMICS» ξεδιπλώνει την ποικιλία των τσεχικών comics και την εξέλιξή τους μέσα στον χρόνο, ενώ η παιδική έκθεση 12 ΚΟΣΜΟΙ συστήνει στους επισκέπτες της ισάριθμους εικονογράφους παιδικών βιβλίων.

Από τη 1 Σεπτεμβρίου πραγματοποιούνται τρεις διαδικτυακές εκθέσεις:

Η επετειακή έκθεση με τίτλο «15 ΧΡΟΝΙΑ COMICDOM CON ATHENS» όπου  αστέρες της 9ης Τέχνης όπως ο Milo Manara, o David Lloyd και ο John Romita Jr., «συναντούν» καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως ο Ηλίας Κυριαζής, ο Μιχάλης Διαλυνάς και η DaNi.

Η  αναδρομική έκθεση του Βασίλη Λώλου παρουσιάζεται μια εκτενέστερη εκδοχή της φυσικής έκθεσής του διεθνώς αναγνωρισμένου καλλιτέχνη.
Και τέλος η  έκθεση COMICS VS. CORONA, όπου ο Václav Šlajch, μέσα σε 6 σελίδες comics περιγράφει τα πάντα γύρω από τον κορωνοϊό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top