Κορωνοϊός: Απολαύστε δωρεάν παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου

Oπτικοποιημένες θρυλικές παραστάσεις για παρακολούθηση

Εθνικό θέατρο

Σύνταξη: Τόνια Τζαφέρη

Ένα συγκλονιστικό αρχείο με παραστάσεις που άφησαν εποχή, παίρνει νέα πνοή. Το οπτικοακουστικό αρχείο του Εθνικού Θεάτρου γίνεται μια μοναδική πηγή ψυχαγωγίας και γνώσης, σε ημέρες που το έχουμε πραγματικά ανάγκη. Εφόσον όλες οι κοινωνικές μας δραστηριότητες έχουν περιοριστεί, είναι ευκαιρία να απολαύσουμε τον μαγευτικό κόσμο του θεάτρου.

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ανοιχτή και προσβάσιμη μέσω διαδικτύου

Από το 1994, με απόφαση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Νίκου Κούρκουλου, ένας πλούτος παραστάσεων με συγκλονιστικούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες βιντεοσκοπήθηκε και είναι διαθέσιμο από το 2006 για τους θεατές.

Online διαβούλευση νέων για ιδέες δημιουργικής απασχόλησης στο σπίτι

Το συγκεκριμένο αρχείο, που ως τώρα αποτελούσε πεδίο έρευνας για μελετητές, καλλιτέχνες και δημοσιογράφους, αυτή την κρίσιμη στιγμή για τον πληθυσμό, μοιάζει με σανίδα σωτηρίας για το κοινό. Έστω και αν η πανδημία του κορωνοϊού οδηγήσει στη γνώση και χρήση του αρχείου, η αλήθεια είναι ότι μπορεί κάποιος εκεί να ανακαλύψει παραστάσεις ιστορικές, παραστάσεις που έκαναν συνεχή sold out και καθόρισαν τη σύγχρονη θεατρική σκηνή.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Εθνικού Θέατρου www.n-t.gr και κάντε κλικ στην κατηγορία «γνωρίστε μας». Εκεί βρίσκεται η ένδειξη «ψηφιοποιημένο αρχείο», που οδηγεί στον μοναδικό πλούτο του Εθνικού Θεάτρου.

Πηγή: allyou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top