Online διαβούλευση νέων για ιδέες δημιουργικής απασχόλησης στο σπίτι

Το Δ.Σ. Κοζάνης καλεί όλους τους νέους να ανταλλάξουν ιδέες

online διαβούλευση νέων

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ομάδας της Προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης:

«Στο πλαίσιο αναστολής των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και σεβασμού της προσπάθειας περιορισμού και μη εξάπλωσης της νέας νόσου, και εφόσον η δική μας δράση έχει αναβληθεί, η Ομάδα της Προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης αποφάσισε να δει δημιουργικά αυτή την παύση και να επιστρατεύσει τα οφέλη της τεχνολογίας για παραγωγικούς σκοπούς.

Έτσι σας καλεί στη σειρά Online Θεματικών Διαβουλεύσεων μας, τις επόμενες δύο Κυριακές (15 και 22 Μαρτίου 2020) για να συζητήσουμε και να καταγράψουμε απόψεις, γεγονότα, να συσκεφθούμε και να προτείνουμε ιδέες πρακτικών για τα εξής δύο ζητήματα:

1. Δημοκρατία στην Ψηφιακή Εποχή και Νέοι
2. Βιώσιμη Ανάπτυξη και Νέοι εν δράσει

Οι διαβουλεύσεις θα λάβουν χώρα ηλεκτρονικά μέσω Skype ή Google Meet (ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών), στις 14.00 κάθε Κυριακή. Κατά τη συζήτηση οι συμμετέχοντες στη διαβούλευση θα δημιουργήσουν υπο-θεματικές των ανωτέρω ζητημάτων και θα καταγράψουν οι ίδιοι απόψεις, γεγονότα συμπεράσματα, τα οποία θα παρουσιασθούν μετέπειτα πολλαπλώς. Δε χρειάζεται κάποια πρότερη προετοιμασία, καθώς περιμένουμε τις απόψεις και τις ιδέες σας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ, και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας: https://forms.gle/exnjEahWxuMLy8kW8

Μέχρι και εδώ σας περιμένουν εκπλήξεις… να ξέρετε.

Βιώνουμε μια περίοδο κατά την οποία οφείλουμε να επιδείξουμε ατομική και συλλογική ευθύνη, και να σεβαστούμε τη Δημόσια Υγεία. Είναι στο χέρι μας να περιορίσουμε την πανδημία. Με καλή διάθεση, όμορφες ιδέες, τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας.
#Μένουμε_σπίτι…δημιουργικά, λοιπόν σας λέει η ομάδα της Προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης!

Σας περιμένουμε όλους, να γίνουμε μια online ομάδα διαβούλευσης.

ΥΓ. Δικαίωμα συμμετοχής στη διαβούλευση, έχουν οι Νέοι από 16 έως 30 ετών. Συμπληρώστε τη συμμετοχή σας και τα στοιχεία σας απλώς στον παρακάτων σύνδεσμο, για να σας βρούμε.
ΥΓ2. Οι αιτήσεις για την όντως προσομοίωση, παραμένουν ανοιχτές, παρά τη συγκεκριμένη αναστολή. Η προσομοίωση θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερο χρόνο, που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, ανάλογα με τα δεδομένα και τις εξελίξεις, στο πλαίσιο του σεβασμού της δημόσιας υγείας.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top