H βραβευμένη με Grammy Angelina Alexon έρχεται στην Ελλάδα

Γνωρίστε την ελληνο-αμερικανίδα νεαρή pop τραγουδίστρια

Angelina Alexon

Η Angelina Alexon , η ελληνο-αμερικανίδα νεαρή pop τραγουδίστρια και στιχουργός από Αμερική, έρχεται στην Ελλάδα τέλη Αυγούστου μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου, για μερικές εμφανίσεις σε γνωστά Club της Θεσσαλονίκης και Μυκόνου. 

Το καινούριο της pop τραγούδι “All We Need” (στίχοι και μουσική της Angelina Alexon , μουσική παραγωγή Steven Simpson “Waves” , και Steve Hardy ,κάτοχος πολυάριθμων βραβείων Grammy, στη μίξη ) , λαντσάρει στις 19 Ιουλίου , και πρόκειται να εκδοθεί επίσης και σε διάφορες γλώσσες. 

Το τελευταίο της βίντεο έχει ήδη αρχίσει να κάνει πάταγο στα ελληνικά φόρουμ αλλά και παγκοσμίως,με τη συνεργασία της με τον Μαρκιάν , ένα γνωστό αμερικανό social media influencer. Το βιντεάκι δείχνει τα γνωστά μας ελληνικά έθιμα σε ένα ξεκαρδιστικό σκετσάκι σκηνοθετημένο από το team της Angelina’s και του Μarkian. 

Προηγούμενό της βιντεάκι που έχει γίνει viral στην Αμερική και σ’όλο τον κόσμο με πάνω από 30 εκατομμύρια προβολές συνολικά σε όλες τις σελίδες διαδικτύου, είναι το λεγόμενο “One Girl , 15 Voices”. Στο συγκεκριμένο, η ταλαντούχα Angelina Alexon , έκανε φωνητικές μιμήσεις από 15 ποπ σταρς όπως Ariana Grande , Celine Dion , Mariah Carey κλπ και major μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως to Huff Post , Elvis Duran tou Z100 Radio της Νέας Υόρκης , Deezer , Digital Journal κτλ δημοσίευσαν τον θαυμασμό τους για το ταλέντο της πολύ-γλωσσης pop τραγουδίστριας. 
 

 

To Debut single της “Amor” είχε κατακτήσει τα Latin Charts της Αμερικής και πολλές εξαιρετικές κριτικές καθώς και τηλεοπτικές εμφανίσεις στη Univision και Telemundo.  

Κι όσο για Live εμφανίσεις, η Angelina έδωσε συναυλίες σε πολλά γνωστά και πρεστίζ νυχτερινά μαγαζιά της Νέας Υόρκης , Λος Άντελες , Λας Βέγκας καθώς και σε πολυάριθμα μουσικά φεστιβάλ του Μιάμι, Χιούστον, Αριζόνα , Τζέρσει shore, Σαν Ντιέγο κλπ. 

Αλλά το πιό σημαντικό ,όπως αναφέρει και η ίδια, ήταν μεγάλη της συγκίνηση όταν καλέστηκε να τραγουδήσει σε privé επίσημη τελετή στο U.S Καπιτόλιο της Αμερικής στη Washington, μπροστά σε μέλη του Κογκρέσου. 

Η νεαρή τραγουδοποιός έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς παραγωγούς της Αμερικής , με εξαιρετικά quotes απ’τον καθένα όπως του Robert Cutarella , κάτοχος πολυάριθμων βραβείων Grammy παραγωγό , ο οποίος έχει συνεργαστεί με την Celine Dion , Michael Jackson κλπ λέγοντας : H Angelina έχει Θεϊκό δώρο στην ερμηνεία τραγουδιών , αγγίζοντας την καρδιά του ακροατή. Είναι συγλκονιστική , πολύ-τάλαντη και μεγάλη μου χαρά για κάθε της συνεργασία. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top