Ο πιο απαιτητικός αγώνας τριάθλου έρχεται στη Μεσσηνία

Με συμμετοχή 1.500 αθλητών

Μία εβδομάδα απομένει μέχρι τη διεξαγωγή του IRONMAN®70.3®Greece της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης αγώνων τριάθλου παγκοσμίως, με 260 διοργανώσεις σε 60+ χώρες, 6 ηπείρους και περισσότερους από 1 εκ. αθλητές.

Ο δημοφιλής αγώνας, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα της Μεσσηνίας την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.

Αποτελεί έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα, συνδυασμό πολλών δεξιοτήτων αλλά και αντοχής, καθώς περιλαμβάνει 1,9 χλμ. κολύμπι, 90χλμ. ποδήλατο και 21,1 χλμ. τρέξιμο συνεχόμενα, χωρίς κενό ή ενδιάμεση διακοπή.

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση Ελλήνων και ξένων αθλητών, με τις εγγραφές να έχουν εξαντληθεί στις πρώτες 150 ημέρες, μετά την ανακοίνωση του αγώνα στο παγκόσμιο ημερολόγιο της ΙRONMAN.

Περίπου 1.500 συμμετέχοντες μαζί με τους 3.000 συνοδούς τους, ετοιμάζονται να επισκεφθούν τη Μεσσηνία και να απολαύσουν το σπανίου φυσικού κάλλους ελληνικό τοπίο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η διοργάνωση τίμησε τον Χρήστο Γαρέφη, διακεκριμένο αθλητή και τριαθλητή με μακρόχρονη πορεία σε παγκόσμιο επίπεδο, παραδίδοντας του το αγωνιστικό «Νο.1» για τη συμμετοχή του στον πολυαναμενόμενο αγώνα. Ο Χρήστος Γαρέφης, που ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο ηλικιακό γκρουπ ανδρών 60-64 ετών, στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην αξία της άθλησης, πέρα από επιδόσεις, ως βασικό γνώμονα για μια καλή και ισορροπημένη ζωή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top