H σοπράνο Μαριάννα Κουκουτσάκη "Στις ράγες του πενταγράμμου..."

Το Σάββατο στις 2 Φεβρουαρίου

Μαριάννα Κουκουτσάκη

Η Σοπράνο Μαριάννα Κουκουτσάκη τραγουδά "Στις ράγες του πενταγράμμου..." το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου. Στο πιάνο ο εξαίρετος μουσικός Μάριος Καζάς.

Λίγα λόγια για τη Μαριάννα Κουκουτσάκη
 
Γεννήθηκε το 1994 στην Αθήνα. Είναι κάτοχος Διπλώματος Κλασσικού Τραγουδιού από την τάξη του Πάνου Δήμα. Επίσης σπούδασε θεωρία μουσικής με τον Μιχάλη Κεφάλα. Διδάχθηκε μελοδραματική με τον σκηνοθέτη Ηλία Κουντή. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα ευρωπαϊκών και μοντέρνων χορών επί έξι χρόνια.
 
Συμμετείχε σε masterclass του Δημήτρη Τηλιακού όπως και σε masterclass με την σοπράνο Olga Romanko στην Ακαδημία Rubinstein στην Γερμανία.
 
Συμπρωταγωνίστησε στην μοντέρνα όπερα "Αστέρι της Ερήμου - Ναλιμάρ" της Μάνιας Βλαχογιάννη σε σκηνοθεσία Γιάννη Δεγαϊτη και πρωταγωνίστησε στον ρόλο της “Νεφέλης” στην όπερα - χορόδραμα "Αστέρι της Ερήμου - Νεφέλη και Ναλιμάρ" σε σκηνοθεσία Μάνιας Βλαχογιάννη. Ακόμη πρωταγωνίστησε στην παιδική παράσταση "Δόνα Γη και Δον Αστέρης" του Θανάση Σάλτα, σε μουσική της Πηγής Λυκούδη και σκηνοθεσία Ιωάννας Μαστοράκη στο Θέατρο “Σταθμός”. Έκανε αφήγηση του ίδιου παραμυθιού στο Art Cafe “Θέσις 7”. Ακόμη είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παιδική παράσταση "Ο μικρός κύκλος με την κιμωλία" σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πολιτάκη στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας. Συμμετείχε στο μιούζικαλ "Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε σκηνοθεσία Βάσιας Αργέντη. Τραγούδησε στην συναυλία - αφιέρωμα στον Γιώργο Χατζηνάσιο παρουσία του ιδίου, στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά. Ακόμη έπαιξε στην όπερα – μαδριγάλι “Ο Θρήνος της Αριάδνης” στους Δελφούς όπως και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε σκηνοθεσία Πάρι Μέξη. Συμμετείχε στο "Φεστιβάλ στην Θάλασσα 2018" ερμηνεύοντας διαχρονικές ελληνικές οπερέτες.


 
Από το 2012 μέχρι σήμερα εργάζεται ως λυρική ερμηνεύτρια σε συναυλίες ερμηνεύοντας έργα κλασσικού ρεπερτορίου και μιούζικαλ. Το 2016 τραγούδησε στο Wreck Athens Festival, στο Κύτταρο, με την heavy metal μπάντα Power Crue.
 
Τον Ιούλιο του 2017 κυκλοφόρησε ψηφιακά το πρώτο της single με τίτλο "Terre Secrete", σε μουσική και ενορχήστρωση του Aural Fragment. Συμμετείχε με λυρικά φωνητικά στα άλμπουμ "Return to Space 3", "Oceanic" και “Air” του ίδιου συνθέτη. To δεύτερο single της με τίτλο “In Harmony”, σε στίχους και μουσική Δημήτρη Παναρετάκη, κυκλοφόρησε παγκοσμίως τον Οκτώβριο του 2018.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top