5 μέρη για απίθανες φθινοπωρινές βόλτες στην Αθήνα

Πάρτε το ταίρι σας και εξερευνήστε την πόλη

Λυκαβηττός

Το Φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και έχει έρθει η ώρα να πάρετε το έτερόν σας ήμισυ ή αν δεν έχετε ταίρι κάποια φίλη σας και να ξεκινήσετε τις φθινοπωρινές σας βόλτες. Τόσο ωραία μέρη έχει άλλωστε η Αθήνα.

Ο Γιώργος Μαλεδάκης και το Aï λόβ Άθενς project που έχουν ως στόχο την προβολή της αισθητικής της πόλης προτείνει στο star.gr 5 μέρη για φθινοπωρινές βόλτες στην Αθήνα.

Λυκαβηττός

(φωτογραφία από Eurokinissi)

Σαν πρώτη επιλογή και σαν πιο αγαπημένο μέρος στην Αθήνα θα προτείνουμε τον Λυκαβηττό... Με hikinng διάθεση μιας και η αθλητική ενασχόληση ταιριάζει με την εποχή..

Μπορούμε να περπατήσουμε περιμετρικά στα μονοπάτια του λόφου και να καταλήξουμε στην Δεξαμενή για ξεκούραση και  αναζωογόνηση.

Πλατεία Αγ. Γεωργίου Φωκίωνος Νέγρη

Μπορούμε να ανακαλύψουμε την ξεχασμένη γειτονιά της Αθήνας με τον παλιό αριστοκρατικό αέρα που χαρακτήρισε την αρχιτεκτονική της πόλης μας Κυψέλης ... Επίσης μπορούμε να κάνουμε  μια βόλτα στην πλατεία Αγ. Γεωργίου Φωκίωνος Νέγρη και στην Δημοτική αγορά που επαναλειτουργεί..

Ποδηλατάδα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

3) Ο πιο ωραίος τρόπος για να πάμε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι με ποδήλατα COCO-MAT bike.

(από Instagram Σταύρος Νιάρχος)

Τα νοικιάζουμε από την πλατεία Θέατρου μέσω Ψυρρή και Θησείου φτάνουμε στον ποδηλατόδρομο στα Πετράλωνα και καταλήγουμε στο πολιτιστικό κέντρο .Είναι μία  φανταστική διαδρομή και εύκολη ποδηλατικά για να απολαύσουμε την Αθήνα μας.

Κυνήγι Εικόνων στο Αϊ Λαβ Άθενς Πρότζεκτ

(φωτογραφία  Αϊ Λαβ Άθενς Πρότζεκτ)

4) Φωτογραφική περιήγηση στο κέντρο της Αθήνας σε ένα κυνήγι εικόνων ανακαλύπτοντας την πόλη μας δημιουργικά

(φωτογραφία από Eurokinnisi)

Ακαδημία Πλάτωνος

5)Η Ακαδημία Πλάτωνος είναι μία ξεχασμένη ιστορική γειτονιά. Ξεκινάμε τον περίπατο μας από το νεκροταφείο Κεραμεικού που είναι ένας υπέροχος αρχαιολογικός χώρος. Διασχίζουμε τον Κεραμικό και καταλήγουμε στην Ακαδημία...

Περισσότερες πληροφορίες για Φθινοπωρινές Βόλτες

https://www.facebook.com/pg/iLuvAthens/about/?ref=page_internal

 

Της Δέσποινας Μαλέλη 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top