To 2o Stray Art Festival έρχεται για να ξεσηκώσει τη Σύρο

Μουσική, χορός, φαγητό, ποτό και πολλές performances στο event

Πάρτε μια γεύση στο video από το Stray Art Festival που διοργανώθηκε στη Σύρο το 2017

 

Το Stray Art Festival διοργανώνεται  για δεύτερη χρονιά στη Σύρο και υπόσχεται ένα τριήμερο με πολύ κέφι, μουσική, φαγητό, χορό, performances και πολλά άλλα.

Με σήμα την πλαστική καρέκλα που παραπέμπει σε νησί και γλέντι, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα από τις 21-23 Σεπτεμβρίου του 2018 να περιπλανηθούν στα στενάκια της Ερμούπολης με μοναδικά εφόδια το κέφι και την διάθεση για γιορτή και εξερεύνηση. 

«Το παρών» θα δώσουν περισσότεροι από 80 προσκεκλημένοι, από καλλιτέχνες της street art μέχρι μουσικοί και performers που έρχονται να γιορτάσουν την κουλτούρα του δρόμου.

Πυρήνας της περιπλανώμενης αυτής γιορτής οι τοιχογραφίες, που θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Δημήτριος Βικέλας».

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά την διαδικασία φιλοτέχνησης των τοιχογραφιών και να γευτούν έτσι ένα κομμάτι της εμπειρίας της street art. 

Στον ίδιο χώρο θα συναντήσετε μουσικούς, performers, ηθοποιούς, djs και πολλούς ακόμα strayers που θα παρουσιάζουν με ενθουσιασμό και ανεβασμένη διάθεση την δουλειά τους. 

Ταυτόχρονα ο αέρας θα μοσχοβολά από εκλεκτά εδέσματα και θα βρείτε ιδιαίτερα κοκτέιλ μοναδικά επιλεγμένα για «περιπλανώμενους».

Στόχος του φεστιβάλ η παντρειά παραδοσιακού και μοντέρνου, η μίξη ξένης και ελληνικής κουλτούρας. Ακόμα, η ελεύθερη δημιουργία και έκφραση μέσα από δράσεις και δρώμενα εμπνευσμένα τόσο από νησιώτικα παραδοσιακά στοιχεία όσο και από την κουλτούρα του δρόμου. Καλλιτέχνες και νέοι που δεν διστάζουν να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν νέες μορφές έκφρασης και δεσμούς με το παρελθόν που μπορούν να αποτελέσουν δίοδο για καινούργιες κατευθύνσεις στην Τέχνη και τον πολιτισμό.

Το φεστιβάλ οργανώνεται με πρωτοβουλία της ομάδας φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, με την ονομασία “Σπινθήρας” και τον Ούριο Άνεμο, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμου Σύρου - Ερμούπολης και την Urban Act και τέλος, τελείται υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top