Odyssia Festival Καλοκαίρι 2018

3 ημέρες ενός ταξιδιού με μαγικό προορισμό

Odyssia Festival Καλοκαίρι 2018

Συνάντηση καλλιτεχνών, μουσικόφιλων, festival goers, ντόπιων και ταξιδιωτών

Το Διεθνές Φεστιβάλ ΟΔΥΣΣΕΙΑ, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2016, μπαίνει πιο δυναμικά από ποτέ στην τρίτη του έκδοση! Στις ακτές του ειδυλλιακού κόλπου του Σχίνου Κορινθίας, οι Έλληνες διοργανωτές ανακοινώνουν την πολυαναμενόμενη συνέχεια!

Από τις 13 έως και τις 15 Ιουλίου πολυάριθμοι επισκέπτες από διαφορετικές μεριές του κόσμου θα συναντηθούν σε μία ξεχωριστή ελληνική τοποθεσία, εκεί όπου το θρυλικό Cariocas Beach Bar γιορτάζει φέτος 20 χρόνια παράδοσης στην μουσική διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα σε ένα γραφικό και μυστηριώδη κόλπο ακριβώς απέναντι από το σύμπλεγμα των Αλκυονίδων νήσων, για τρεις μέρες και τρεις νύχτες το “Τρίτο Μάτι” της Οδύσσειας (έτσι  ονομάζεται η φετινή θεματική), ενεργοποιείται και αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει στην τρίτη έκδοση του φεστιβάλ που έχει λάβει διεθνή αναγνώριση και επιτυχία ήδη από την πρώτη του έκδοση.

Το φεστιβάλ χωρίζεται φέτος σε τρεις θεματικές ημέρες που έχουν οργανωθεί έτσι ώστε να της βιώσει ο επισκέπτης ως μέρος ενός ολοκληρωμένου 3ήμερου ταξιδιού.  Αν δεν μπορείτε να είστε εκεί και τις 3 ημέρες υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε και λιγότερες, ακόμα και μία μέρα αξίζει για να πάρετε μία καλή γεύση του φεστιβάλ.

1η Μέρα - Dezert Daze

Η περιοχή θα θυμίζει έρημο... κάτω από τον ζεστό ήλιο ομάδες Οδυσσειανών ετοιμάζουν τις αποσκευές τους για το μεγάλο ταξίδι. Δράσεις που μας ταξιδεύουν στην ερμητική και ασκητική ζωή, στην απομόνωση, στον διαλογισμό, μας προσκαλούν να συνδιαλλαγούμε πρώτα με τον εσωτερικό μας εαυτό και να μοιραστούμε μαζί του τα πιο κρυφά μας μυστικά, τις πιο σκοτεινές μας επιθυμίες. Η θάλασσα παραμένει μία γενναιόδωρη  όαση της οποίας θα μπορούμε να γευτούμε τις θεραπευτικές της ιδιότητες ανά πάσα στιγμή.

Στο μουσικό μέρος, καθώς ο ήλιος θα πέφτει, η μουσική δυναμώνει και μας καλεί να ενωθούμε όλοι μαζί στο dancefloor και να μοιραστούμε τις μνήμες της ημέρας με   τρία διεθνή καταξιωμένα ονόματα  της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής σκηνής.       

Οι NEVERDOGS, o SHLOMI ABER και οι PROUDLY PEOPLE επιλέγουν τα αγαπημένα τους για την περίσταση, το μουσικό ταξίδι ξεκινά και μας οδηγεί σε προορισμούς πέρα από τον χρόνο.

Από τους δικούς μας, θα ακούσουμε τους LIEM, DIZHARMONIA, NIKOLO, NADJA, CAMEO, MARKOS MARKADONATOS και ALEX MELIS.

2η Μέρα - Space Odyssey

Έχοντας ήδη 24 φεστιβαλικές ώρες στην πλάτη τους οι Οδυσσειανοί ξεκινάμε την επόμενη μέρα μας στο φεστιβάλ παρέα με τους ήχους του διαστήματος.

Εργαστήρια συγγραφής, ομιλίες και διάλογοι, εκπομπές λόγου, παιχνίδια μυαλού που φλερτάρουν με τον σαρκασμό, το χιούμορ και τον έρωτα, εικαστικά έργα και δράσεις, μας προσκαλούν να προεκτείνουμε τον εαυτό μας πέρα από την γήινή του διάσταση.

Η μουσική δυναμώνει ξανά. Γιορτάζουμε την ενσυναίσθηση, την διορατικότητα, όλα γένους θυληκού, με δύο γυναίκες πρωταγωνίστριες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής σύγχρονες “ιέρειες” της Techno. H ANJA SHNEIDER και η CASSY αναλαμβάνουν το έργο. Το διαστημικό πλήρωμα ισορροπεί με το αντρικό τρίο PREMIESKU (Livio, Roby και George G) και η Οδύσσεια του Διαστήματος ξεκινά!     

Από τους δικούς μας, θα απολαύσουμε τους MANOLACO, CLUBKID, JOHN FRANKIE & GI και DIMITRI HATZIS.

3η Μέρα -  BALLOONATION

Κυριακή, τελευταία μέρα του φεστιβάλ επιστρέφουμε από τις άκρες του γαλαξία πίσω στη γη, αναζητούμε την γείωση, την αποσυμπίεση, την οικογένεια, το παιδί. Γιορτάζουμε το παιδί.  Είμαστε όλοι μια οικογένεια.

Η Οδύσσεια παρουσιάζει σε πρώτη παγκόσμια το BALLOONATION PROJECT.

Ένα all day & night party εμπνευσμένο από τα θρυλικά πάρτι του David Mancuso ανοικτό σε όλη την οικογένεια και σε όλες τις ηλικίες ξεκινά!

Δράσεις για την αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος, συνδυάζονται με το καλό φαγητό, και την καλή, την πολύ καλή μουσική.

Το σκηνικό μετατρέπεται σε ένα χαρούμενο μεγάλο σπίτι.... οι μαμάδες κάνουν πιλάτες και γιόγκα, ντύνονται, καλλωπίζονται, συζητούν, οι μπαμπάδες βλέπουν τον τελικό του μουντιάλ με live περιγραφή του αγώνα και διασκεδάζουν ξένοιαστοι, ενώ πιο δίπλα τα παιδιά παίζουν στον παραμυθένιο παιδότοπο.

Παιχνίδια στην θάλασσα όλη μέρα μας ανοίγουν την όρεξη και νόστιμα φαγητά από επιλεγμένους σεφ ετοιμάζονται ειδικά για την περίσταση. Το dancefloor ανοίγει για όλους με τo residential duο των Οδυσσειανών LOVESICK να δίνει τον παλμό και να ζεσταίνει τις καρδιές μας προκειμένου να υποδεχτούμε τον ιδανικό άνθρωπο σε ολόκληρο τον πλανήτη  που θα μπορούσε να επιλέξει τις μουσικές για αυτή την τόσο ξεχωριστή βραδιά, την DJ COLEEN “COSMO” MURPHY.

Όσοι μείνουν και τη Δευτέρα στον χώρο του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο οικογειακό brunch. Εκεί θα είναι μια ωραία ευκαιρία να θυμηθούμε όλα όσα ζήσαμε μέχρι την επόμενη φορά.      

  Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε την Δευτέρα 21 Μαΐου, με τα πρώτα 200 εισιτήρια για τους φίλους του φεστιβάλ (early birds) να διατίθενται σε τιμές που ξεκινούν από 8 ευρώ μόλις! Αναμένεται να εξαντληθούν πολύ σύντομα, για αυτό αν θέλετε να ζήσετε την Οδύσσεια φροντίστε να αποκτήσετε το μαγικό χαρτάκι πριν να είναι αργά.

Όσο για τη μετακίνηση και τη διαμονή, οι άνθρωποι του φεστιβάλ έχουν προβλέψει διάφορους εναλλακτικούς τρόπους για τους επισκέπτες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top