Β.Χατζατουριάν: Μεγάλες βραδιές θεάτρου και stand up comedy

Το εναρκτήριο λάκτισμα δίνει στις 30 και 31 Μαρτίου το Φεστιβάλ Stand up Comedy

Μεγάλες βραδιές θεάτρου και stand up comedy

Ένας μήνας γεμάτος θέατρο θα είναι ο Απρίλιος για την πόλη της Νέας Σμύρνης. Στη σκηνή του Γαλαξία -και όχι μόνο- ανεβαίνουν γνωστοί ηθοποιοί, αλλά και νεότεροι δημιουργοί που θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να αναδείξουν το αξιόλογο έργο τους και να συστηθούν στο θεατρόφιλο κοινό.

Το εναρκτήριο λάκτισμα δίνει στις 30 και 31 Μαρτίου το Φεστιβάλ Stand up Comedy που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου μας στο bar Noble. Μια σειρά από γνωστούς εκπροσώπους της τέχνης του Stand up Comedy στην Ελλάδα θα παρασύρουν το κοινό σε μια γρήγορη, σπιρτόζικη ακολουθία σύντομων χιουμοριστικών ιστοριών,που καλούν τoυς θεατές σε ένα διαδραστικό παιχνίδι που αναδεικνύεται λυτρωτικό, ειδικά δεδομένων των καιρών που διανύουμε.

Ακολουθούν μέσα στον Απρίλιο 12 αξιόλογες παραστάσεις που θίγουν διαφορετικά θέματα, ακολουθώντας όλα τα μονοπάτια της θεατρικής τέχνης, από την κωμωδία και το δράμα, ως το μουσικοχορευτικό, το μονόλογο και το stand up... tragedy.

Ένας μήνας λοιπόν γεμάτος αξιόλογες παραστάσεις, μια μεγάλη γιορτή για το θέατρο που θα κρατήσει όλο τον Απρίλιο, αφιερωμένη στο θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top