Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Diesi in Concert!

20 χρόνια ΔΙΕΣΗ 101,3

Ο δίεση γιορτάζει με Μάλαμα

Θυμόμαστε ακόμη τον ενθουσιασμό για κάθε τραγούδι που μας κέρδισε από το πρώτο άκουσμα. Με απόλυτη προσήλωση, όλα αυτά τα χρόνια, στο ελληνικό, αλλά και ξένο ρεπερτόριο.

Θυμόμαστε κάθε μουσική Βραδιά Δίεση που, από το 2006, πρώτοι ξεκινήσαμε και αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή. Θυμόμαστε αμέτρητες θεατρικές Βραδιές Δίεση, συναυλίες, αλλά και εκπληκτικές εικόνες που απολαύσαμε στη μεγάλη οθόνη.

Κορυφαία στιγμή το 2016, οπότε και ζήσαμε ένα μεγάλο όνειρο. Να ενώσουμε τις φωνές μας σε μία συναυλία- γιορτή της μουσικής μας. Φέρνοντας, για πρώτη φορά μαζί, επί σκηνής, τους τέσσερις σημαντικότερους εκπροσώπους της νέας γενιάς του ελληνικού τραγουδιού.

Αυτή τη χρονιά, με τη συμπλήρωση των 20 χρόνων ζωής, δεν θυμόμαστε απλά όσα πέρασαν. Γιορτάζουμε, με τον δικό μας τρόπο, και πάμε ένα βήμα πιο μπροστά. Με κάτι καινοτόμο και διαφορετικό. Που έχει τη δική του ταυτότητα και προσωπικότητα...

Οι φωνές που μας ενώνουν έρχονται στο σπίτι μας. Στα πιο απρόβλεπτα live, με τα τραγούδια που αγαπάμε να ακούγονται αλλιώς. Ξεπερνώντας τα σύνορα των Fm, δίνουμε εικόνα στη μουσική μας, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα δικτύωσης.

Έκτος καλεσμένος μας ο Σωκράτης Μάλαμας. Έρχεται το απόγευμα της Κυριακής 11 Μαρτίου στο web live studio του Δίεση 101,3 για να μοιραστεί μαζί μας μουσικές ιστορίες και στιγμές.

Για να ζήσετε κι εσείς από κοντά αυτή την ιδιαίτερη εμπειρία, δηλώστε συμμετοχή, στέλνοντας μήνυμα:

Γράφετε ΔΙΕΣΗ αφήνετε ένα κενό, το ονοματεπώνυμό σας, ΜΑΛΑΜΑΣ και το στέλνετε στο 54301.

20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΣΗ 101,3 DIESI IN CONCERT

Αυτή τη χρονιά, η γιορτή γίνεται σπίτι μας.... DIESI IN CONCERT Το βλέπεις Το ακούς Το ζεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top