Ο Κότσιρας τραγούδησε στο web live studio του Δίεση 101,3 παλιές και νέες του επιτυχίες

O αγαπημένος ερμηνευτής διασκεύασε αγαπημένα του τραγούδια

Ο Γιάννης Κότσιρας ήρθε στο web live studio του Δίεση 101,3 και με τη συνοδεία των μουσικών του τραγούδησε σημαντικές στιγμές από την προσωπική του δισκογραφία, διασκεύασε ξεχωριστά αγαπημένα τραγούδια, ενώ μοιράστηκε μαζί μας ιστορίες, στη συνέντευξη που έδωσε στους Θεόφιλο Δουμάνη και Έφη Γαλώνη.

Θυμόμαστε ακόμη τον ενθουσιασμό για κάθε τραγούδι που μας κέρδισε από το πρώτο άκουσμα. Με απόλυτη προσήλωση, όλα αυτά τα χρόνια, στο ελληνικό, αλλά και ξένο ρεπερτόριο.

Θυμόμαστε κάθε μουσική βραδιά Δίεση, που από το 2006 πρώτοι ξεκινήσαμε, και αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή. Θυμόμαστε αμέτρητες θεατρικές Βραδιές Δίεση, συναυλίες, αλλά και εκπληκτικές εικόνες που απολαύσαμε στη μεγάλη οθόνη.

Κορυφαία στιγμή το 2016, οπότε και ζήσαμε ένα μεγάλο όνειρο. Να ενώσουμε τις φωνές μας σε μία συναυλία- γιορτή της μουσικής μας. Φέρνοντας, για πρώτη φορά μαζί, επί σκηνής, τους τέσσερις σημαντικότερους εκπροσώπους της νέας γενιάς του ελληνικού τραγουδιού.

Αυτή τη χρονιά, με τη συμπλήρωση των 20 χρόνων ζωής, δεν θυμόμαστε απλά όσα πέρασαν. Γιορτάζουμε, με τον δικό μας τρόπο, και πάμε ένα βήμα πιο μπροστά. Με κάτι καινοτόμο και διαφορετικό. Που έχει τη δική του ταυτότητα και προσωπικότητα...Diesi In Concert

ΤοΘα το ακούσουμε στον Δίεση 101,3 την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, στις 20:00 και θα το δούμε στο www.diesi.gr

20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΣΗ 101,3 DIESI IN CONCERT

Αυτή τη χρονιά, η γιορτή γίνεται σπίτι μας.... DIESI IN CONCERT Το βλέπεις Το ακούς Το ζεις.

Θα το ακούσουμε στον Δίεση 101,3 την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 20:00 και θα το δούμε στο www.diesi.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top