Σεμινάρια δημιουργικής γραφής από τον Βασίλη Βασιλικό

Στον πολιτιστικό οργανισμό «Ανοιχτή Τέχνη»

Σεμινάρια δημιουργικής γραφής από τον Βασίλη Βασιλικό

Ο καταξιωμένος συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός έκανε δεκτή την πρότασή του πολιτιστικού οργανισμού «Ανοιχτή Τέχνη» και για πρώτη φορά, θα διδάξει σε σεμινάριο δημιουργικής γραφής.

Ο Βασίλης Βασιλικός θα ξεκινήσει τα σεμινάρια δημιουργικής γραφής στην «Ανοιχτή Τέχνη» τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου (5:30-20:00, α΄ τμήμα) και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου (12:00-14.30, β΄ τμήμα), μεταφέροντας στους συμμετέχοντες/ουσες του σεμιναρίου όλες του τις γνώσεις και τη μέθοδό του για την τέχνη της συγγραφής άρθρων, δοκιμίων, διηγημάτων, μυθιστορημάτων, αλλά και την πείρα που έχει αποκομίσει απ' την παρουσία του στο προσκήνιο της ελληνικής και παγκόσμιας πνευματικής ζωής επί δεκαετίες και από τη γνωριμία και φιλία του με κορυφαίους της παγκόσμιας λογοτεχνικής ζωής.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι έντεκα εβδομάδες και θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας. Σημειώνεται πως το περίφημο βιβλίο του«Z», πάνω στο οποίο βασίσθηκε η εμβληματική ομώνυμη ταινία του Κώστα Γαβρά Z, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 1.000 βιβλία που οφείλει να διαβάσει ο σύγχρονος αναγνώστης (The Guardian, 21-1-2009) και επανεκδόθηκε πρόσφατα από τις εκδόσεις Γκούτενμπεργκ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top