«Πάρε με της Άνοιξης πνοή», στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Συλλεκτική μουσική παράσταση για τον Μιχάλη Κουμπιό στις 20 Μαΐου

«Πάρε με της Άνοιξης πνοή», στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

​Μία συλλεκτική μουσική παράσταση, υπό τον τίτλο «Πάρε με της Άνοιξης πνοή», παρουσιάζεται στις 20 Μαΐου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Ο συνθέτης Μιχάλης Κουμπιός θα ξεναγήσει στο κοινό σε θραύσματα από το σύνολο της εργογραφίας του: οργανικά, τραγούδια που αγαπήθηκαν, αποσπάσματα από μουσική που έγραψε για διεθνή ντοκιμαντέρ, χορευτικές παραστάσεις και video art εγκαταστάσεις.

Από την «Τήλο» στην «Αλμύρα» και από τα «Ζωγραφιστά Τραγούδια» στα «Ψηλά Βουνά», όλα επιχειρούν να λειτουργήσουν γύρω από την ποιητική φράση του Άλκη Αλκαίου «πάρε με της άνοιξης πνοή», με τις φωνές των Ρίτα Αντωνοπούλου, Παναγιώτη Λάλεζα, Βασίλη Λέκκα, Χάρη Μακρή, Φιλιώς Αζαριάδη, Ειρήνης Βουτσινά και Ευσταθίας Λάλεζα.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο βαριετέ, όπου ο τραγουδιστής γίνεται ηθοποιός κι ο χορευτής μουσικός, με τον Μιχάλη Κουμπιό να επανεφευρίσκει κώδικες και να τους εντάσσει σ’ ένα πληθωρικό θέαμα ποικίλων μεταμορφώσεων.

Info

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 260, Ταύρος)
Ώρα Έναρξης: 21:00
Γενική Είσοδος: 10 ευρώ
Προπώληση Εισιτηρίων: Ταμεία Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, mcf.gr, Ticket Services (Πανεπιστημίου 39 Στοά Πεσματζόγλου), καταστήματα Forthnet

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top