Στις προθήκες των βιβλιοπωλείων το «δίλημμα του σκαντζόχοιρου» της Ελένης Τσαγκά

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Star παρουσίασε το βιβλίο της στον Κεραμεικό

Στις προθήκες των βιβλιοπωλείων το «δίλημμα του σκαντζόχοιρου»  της Ελένης Τσαγκά

Ένας δικός μας άνθρωπος, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΤΑΡ Ελένη Τσαγκά, παρουσίασε το νέο της βιβλίο, το δίλημμα του σκαντζόχοιρου σε θέατρο στον Κεραμεικό.

Τα αποσπάσματα από το νέο μυθιστόρημα της Ελένης Τσαγκά διάβασε η ηθοποιός Τζένη Μπότση δίνοντας μόνο μια αμυδρή εικόνα των απρόβλεπτων, κι όμως τόσο γνώριμων καταστάσεων που κρύβονται στις σελίδες του.

«Είναι ένα μυθιστόρημα χιουμοριστικό, ερωτικό και αστυνομικό, έχει αγωνία, έχει γερές δόσεις χιούμορ. Όσοι το έχουν διαβάσει τουλάχιστον μου έχουν πει πως έχουν γελάσει πολύ, είναι γεμάτο ανατροπές, ένα τέλος τελείως απρόβλεπτο, δεν μπορεί να φανταστεί κανείς το τέλος» είπε η Ελένη και πρόσθεσε:

«Κάθε γυναίκα μπορεί να βρει μέσα στο βιβλίο στιγμές από τη ζωή της».

Για το βιβλίο της παρουσιάστριας του Star «το δίλημμα του σκαντζόχοιρου» μίλησαν ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιάννης Ζουγανέλης, ενώ την παρουσίαση συντόνισε η διευθύντρια εσωτερικών παραγωγών του ΣΤΑΡ, Μάρθα Λογοθέτου!

«Το δίλλημα του σκαντζόχοιρου δεν θα σας προβληματίσει καθόλου, είναι ένα βιβλίο ανοιχτόκαρδο, ένα βιβλίο συναρπαστικό, ενδιαφέρον, ένα βιβλίο ξεχωριστό» ανέφερε στην κάμερα του Star, ενώ ο Δημήτρης Καμπουράκης πρόσθεσε:

Είναι ένα βιβλίο εξαιρετικό, ένα βιβλίο που μοιάζει να μιλάει για γυναίκες, αλλά μιλάει σε όλους και για όλους».

Η κοινωνική ιστορία που έστησε δεξιοτεχνικά με την πένα της η Ελένη Τσαγκά επικεντρώνεται στις σχέσεις των δύο φύλλων, στις προτεραιότητες και στους συμβιβασμούς που γίνονται στη ζωή, καθώς και στις μεγάλες ανατροπές που μπορούν ν΄αλλάξουν τα πάντα μέσα σε μία στιγμή.

«Είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο. Η Ελένη Τσαγκά είναι δημιουργός πραγματική, καινούρια πράγματα, έχει διαλόγους, έχει περιπέτειες, έχει καλαμπούρια, έχει αλήθεια, έχει σοφία. Την αγαπώ και την εκτιμώ πάρα πολύ» ανέφερε για το βιβλίο ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Τις ευχές του στην Ελένη έδωσε ��αι ο παρουσιαστής της εκπομπής «ΦΜ Live», Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Εύχομαι να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο της.¨Εχει ένα χιούμορ, έχει έναν αυτοσαρκασμό και δίνει λίγο μια μικρή κλωτσιά, εγώ έτσι το κατάλαβα».

ΔΕΙΤΕ το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top