«Sex Revolution» για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Εν Αθήναις!

Με την υπογραφή του Χάρη Ρώμα

«Sex Revolution» για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Εν Αθήναις!

Έκανε την πρεμιέρα της η κωμωδία «Sex Revolution» του Χάρη Ρώμα, που συνεχίζει για δεύτερη φορά φέτος, στο θέατρο Εν Αθήναις.

Ο ίδιος μίλησε για τη διαφορά μεταξύ των shows και των τ��λεοπτικών σειρών λέγοντας: «Το σόου για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους κρατάει 4 ώρες και επειδή είναι live το μεγαλύτερο μέρος του, κοστίζει περίπου όσο ένα επεισόδιο δικό μου. Σίγουρα είναι πιο προσοδοφόρο άμεσα, έμμεσα όμως είναι, μια πετυχημένη σειρά γιατί συνεχίζει να παίζεται μέσα στα χρόνια».

Στο φουαγέ του θεάτρου βρέθηκαν αρκετοί επώνυμοι ηθοποιοί.

Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική ηθογραφία που αναφέρεται στην Αμερική του 1970, όταν συγκρούστηκαν δύο βασικές τάσεις. Εκείνη της ηθικής και κοινωνικής απελευθέρωσης (love, peace, freedom) και εκείνη των μετέπειτα γιάπις (συντηρητική, καπιταλιστική).

Έτσι δύο φιλικά ζευγάρια, με αφορμή τη σεξουαλική επανάσταση, συγκρούονται με απρόσμενες συνέπειες. Στην τραγελαφική τους κόντρα εμπλέκονται η Πορτορικανή υπηρέτρια και ο προσωπικός τους γυμναστής.

Παίζουν: Αργύρης Αποστόλου ,Κωνσταντίνος Λαχανάς, Στέφανος Λώλος, Μαρία Παπαφωτίου, Μαριλένα Ράδου και η Ευτυχία Φαναριώτη.

Θέατρο Εν Αθήναις
Ιάκχου 19, Γκάζι
Κάθε Τετάρτη στις 21.00 και Πέμπτη στις 20.00
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10 ευρώ
Τηλ.: 210342517, 2109345378
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top