Πανικός για την αυτοβιογραφία του Μόρισεϊ… που μόλις κυκλοφόρησε!

Τα λέει "έξω από τα δόντια" και αποκαλύπτει τα μυστικά της προσωπικής του ζωής

Πανικός για την αυτοβιογραφία του Μόρισεϊ… που μόλις κυκλοφόρησε!

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Συζητήθηκε πολύ πριν καν εκδοθεί, κυκλοφόρησε τελικά από τον εκδοτικό κολοσσό «Πένγκουιν» και μάλιστα συμπεριλήφθηκε στη σειρά των «Κλασικών».

Ο λόγος για την αυτοβιογραφία του τραγουδιστή των θρυλικών «Smiths», Μόρισεϊ, ο οποίος επέλεξε την πόλη Γκέτεμποργκ, ως μοναδική πόλη που θα προωθήσει το βιβλίο του, με αυστηρό περιορισμό να υπογράψει μόνο 1.000 αντίτυπα! Συνεπώς προκάλεσε… πανικό στους Σουηδούς φανς του το απόγευμα της Τετάρτης.

Στην αυτοβιογραφία του ο Μόρισεϊ μιλά για όλους και για όλα, ενώ προβαίνει σε σημαντικές αποκαλύψεις που αφορούν στην προσωπική του ζωή, η οποία καλυπτόταν πάντα από πέπλο μυστηρίου.

Πανικός για την αυτοβιογραφία του Μόρισεϊ… που μόλις κυκλοφόρησε!
Συγκεκριμένα αναφέρεται στον Τζέικ Γουόλτερς, με τον οποίο είχε συνάψει ερωτικό δεσμό το 1994, κάνοντας λόγο για την πρώτη αληθινή σχέση της ζωής του.

«Για πρώτη φορά το αιώνιο ''Εγώ'' μου έγινε ''Εμείς''» εξομολογείται χαρακτηριστικά ο ίδιος. Αποκαλύπτει επίσης πως κάποια στιγμή σκεφτόταν να υιοθετήσει ένα παιδί με την Tina Dehgani, με την οποία είχε μια «απέριττη δέσμευση» όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει τη σχέση τους.

Πανικός για την αυτοβιογραφία του Μόρισεϊ… που μόλις κυκλοφόρησε!
Τέλος, σοκάρει η σκληρή επίθεση που εξαπολύει εναντίον της βρετανικής δικαιοσύνης, με την οποία ήρθε αντιμέτωπος το 1996, όταν ο ντράμερ των «Smiths», Μάικ Τζόις, μετά τη διάλυση του συγκροτήματος, διεκδίκησε και κέρδισε τελικά το 25% από τα κέρδη της διάσημης μπάντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top