Τα Όσκαρ προκάλεσαν διαβήτη στον Τομ Χανκς!

Δείτε τι αποκάλυψε ο ηθοποιός για την πάθηση του

​Η απότομη αύξηση και απώλεια κιλών για τις ανάγκες των ρόλων του σε διάρκεια 30 ετών, προκάλεσαν σακχαρώδη διαβήτη στον Τομ Χανκς όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην τηλεοπτική εκπομπή «Late Show» του Ντέιβιντ Λέτερμαν.

Ο 57χρονος ηθοποιός εξομολογήθηκε πως πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2, διάγνωση η οποία έγινε με καθυστέρηση 20 ετών.

Το 1994 έχασε 14 κιλά για το ρόλο του στην ταινία «Φιλαδέφεια» στην οποία υποδυόταν ένα δικηγόρο που προσβλήθηκε από AIDS (Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου), το 1995 για την ταινία «Το δικό τους παιχνίδι», που υποδυόταν προπονητή του μπέιζμπολ, πάχυνε κατά 14 κιλά (όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου). Για τον «Ναυαγό» αναγκάστηκε να χάσει 24 κιλά και να υποβληθεί σε εξαντλητική δίαιτα.

Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μεταβολική ασθένεια, η οποία χαρακτηρίζεται από αύξηση της συγκέντρωσης του σακχάρου στο αίμα και διαταραχή του μεταβολισμού της γλυκόζης.

«Ο γιατρός μου τόνισε ότι αν επιστρέψω στα κιλά που είχα στο λύκειο, θα είναι σαν να μην πάσχω από διαβήτη. Του είπα ότι προτιμώ να έχω διαβήτη, διότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να επανέλθω σε εκείνο το βάρος» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ωστόσο, με σωστή διατροφή και τακτική άσκηση, ο ηθοποιός μπορεί να έχει μια φυσιολογική ζωή, όπως είπε η γιατρός του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top