Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου ο Τώνης Λυκουρέσης

Αντιπροέδρος η παραγωγός κινηματογράφου Φοίβη Αγγελοπούλου

​Τη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (ΕΚΚ) αναλαμβάνει ο σκηνοθέτης Τώνης Λυκουρέσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του του υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνου Παναγιωτόπουλου.

Τα καθήκοντα του αντιπροέδρου αναλαμβάνει η παραγωγός κινηματογράφου Φοίβη Αγγελοπούλου, ενώ ο συγγραφέας και σεναριογράφος Πέτρος Μάρκαρης θα είναι το νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή του ΕΚΚ θα εξακολουθήσει να ασκεί ο Γρηγόρης Καραντινάκης.

«Ο ελληνικός κινηματογράφος διανύει μια περίοδο κατά την οποία οι οικονομικοί πόροι είναι λίγοι. Και όμως, οι ελπίδες είναι πολλές. Αυτό οφείλεται στο ταλέντο, στο πείσμα, στη φαντασία, στη δημιουργικότητα και στη σκληρή δουλειά όλων των ανθρώπων του χώρου. Να στηρίξουμε μαζί τη νέα προσπάθεια. Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού είναι έτοιμο να ακούσει όλους και να συνεργαστεί με όλους για το καλύτερο» δήλωσε ο υπουργός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top