ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: O Jeremy Irons στο STAR

"Μερικές φορές αναρρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι ελληνικό στην καταγωγή μου"

Αν και το τελευταίο film του Jeremy Irons λέγεται «Το νυχτερινό τρένο για την Λισσαβόνα » ο σημαντικός ηθοποιός πήρε το αεροπλάνο και βρέθηκε στη χώρα μας με αφορμή την επίσημη προβολή της ταινίας του στα πλαίσια του διεθνούς φεστιβάλ της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας».


Σχεδόν ένα μήνα μετά τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά ο Jeremy Irons είναι ξανά ανάμεσά μας. Άλλωστε είναι γνωστή η αγάπη του για την Ελλάδα. Ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός μίλησε στο Star.

«Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι ελληνικό στην καταγωγή μου. Βλέπω ανθρώπους στους ελληνικούς δρόμους που έχουν παρόμοια φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά με τον πατέρα μου»

Ο Irons έχει άποψη για την παγκόσμια πολιτική σκηνή και δεν κρύβει την δυσαρέσκεια τους για εκείνους που πιστεύουν ότι χώρες όπως η Ιρλανδία, απ΄ όπου εκείνος κατάγεται αλλά και η Ελλάδα κατοικούνται από… τεμπέληδες!

«Μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου ότι πρέπει να είμαστε παραγωγικοί και να δουλεύουμε συνέχεια. Μας δανείζουν χρήματα για να αγοράζουμε γερμανικά αυτοκίνητα. Η γερμανική οικονομία είναι πολύ ισχυρή και έχουν δανείσει πολλά λεφτά στην Ευρώπη και είναι πολύ σημαντικό για αυτούς να μην καταρρεύσει η Ευρώπη».

Ο Jeremy Irons συναντήθηκε με την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία τον μύησε στα μυστικά της ελληνικής φιλοξενίας ενώ κύριο θέμα ήταν η προώθηση και η προσβολή του ελληνικού τουρισμού μέσω της 7ης τέχνης.

Κάντε κλικ και δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του Jeremy Irons στο Star...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top