Είδαμε και κρίνουμε: «Chicago» στο θέατρο «Παλλάς»

Το star.gr σχολιάζει το γνωστό μιούζικαλ

Είδαμε και κρίνουμε: «Chicago» στο θέατρο «Παλλάς»

Γράφει ο Βαγγέλης Θεοδώρου


Είναι ένα από τα μιούζικαλ – θρύλους, με 936 παραστάσεις μόνο στο Brodway, 6 βραβεία Όσκαρ κι άλλα τόσα Τόνι: το «Chicago» ανεβαίνει ακόμα μία φορά, για περιορισμένες παραστάσεις, στο θέατρο «Παλλάς» και το star.gr που το παρακολούθησε σου λέει την γνώμη του!

chicago1.jpg


Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Αντώνης Λουδάρος και Άννα Παναγιωτοπούλου (στον ρόλο που την περασμένη σεζόν υποδύθηκε η Μαρινέλλα) δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να περάσει ευχάριστα ένα θεατρικό τρίωρο.

Πλαισιωμένοι από ταλαντούχους ηθοποιούς – χορευτές, οι πρωταγωνιστές καταφέρνουν να αποδώσουν στα ελληνικά την «μαγεία» του θρυλικού μιούζικαλ, με jazz, tango και πολύ... χιούμορ. Το σκηνικό, αν και απλό, καταφέρνει να κερδίσει εντυπώσεις κυρίως με τον πάνω όροφό του, όπου η 10μελής ορχήστρα είναι ορατή.

chicago2.jpgchicago3.jpg

Σμαράγδα Καρύδη και Τάνια Τρύπη υποδύονται τις φόνισσες και παράλληλα τραγουδίστριες – χορεύτριες, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης υποδύεται τον δικηγόρο που τα παίρνει από παντού, ο Αντώνης Λουδάρος τον απατημένο και... αόρατο σύζυγο και η Άννα Παναγιωτοπούλου την γυναίκα – νονό της φυλακής.

Αν και το πρώτο μέρος είναι λίγο δυσανάλογο σε διάρκεια σε σχέση με το δεύτερο, η παράσταση βγάζει πολύ συναίσθημα και διασκέδαση, όχι μόνο για τους λάτρεις του μιούζικαλ.

chicago4.jpg

Κι αν την περσινή σεζόν το «Chicago» θεωρήθηκε μία από τις must παραστάσεις που «ανέβηκαν» στην Αθήνα και οι φετινές του παραστάσεις, μέχρι και τις 28 Σεπτέμβρη, παραμένουν μια καλή πρόταση για θεατρική έξοδο!



Info

«Chicago», στο θέατρο «Παλλάς»

Παραστάσεις:
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21:00
Τετάρτη, Κυριακή 20:00

Τιμές εισιτηρίων: 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 50€ Φοιτητικό: 20€
Για κατόχους δελτίου ανεργίας: 15€ (μόνο από το ταμείο)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top