Παρασκευή 13/9: Οι Nouvelle Vague στην Τεχνόπολις!

Επιστρέφουν στην Αθήνα μετά από 2 χρόνια απουσίας...

​Οι Nouvelle Vague την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου θα δώσουν ένα μοναδικό live στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων.

Μετά από 2 χρόνια απουσίας η αγαπημένη παριζιάνικη μπάντα επιστρέφει και υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά. Μαζί τους η αυθεντική φωνή του συγκροτήματος, η Melanie Pain και η εκρηκτική Liset Alea.

Οι Nouvelle Vague ξεκίνησαν από το Παρίσι. Ο Μarc Collin και ο Οlivier Libaux είναι δύο από τους πλέον πολυπράγμονες μουσικούς - παραγωγούς της γαλλικής σκηνής τα τελευταία 14 χρόνια, οι οποίοι αποφάσισαν να φτιάξουν ένα δημιουργικό και εκλεκτικό σχήμα με μια κολλεκτίβα καλλιτεχνών.

Στο τελικό αποτέλεσμα συνέβαλαν οκτώ τραγουδίστριες (έξι Γαλλίδες, μια Βραζιλιάνα και μια Νεοϋορκέζα) με υπέροχες φωνές, που έφεραν έναν νέο φρέσκο μουσικό αέρα.

Οι Nouvelle Vague κράτησαν το μελωδικό πυρήνα διαχρονικών συνθέσεων punk και post punk από new wave συγκροτήματα, όπως οι Joy Division, Clash, Dead Kennedys, XTC, Cure, Depeche Mode, κ.ά. κα�� έκαναν επανεκτελέσεις, χρησιμοποιώντας λιτές, ακουστικές ενορχηστρώσεις που παραπέμπουν στην τεχνοτροπία της bossa nova, της jazz της δεκαετίας του ’50 και την pop των 60s.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top