Άρνηση του Σωκράτη Μάλαμα να αναρτηθεί πανό διαμρτυρίας στη συναυλία του;

Αποδοκιμάζουν τον τραγουδοποιό- Σάλος στα social media

​Σάλος έχει προκληθεί στα social media, με το συμβάν που έγινε σε συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Θέατρο Πέτρας, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται, λοιπόν, ο τραγουδοποιός και οι υπεύθυνοι παραγωγής της συναυλίας αρνήθηκαν σε μια ομάδα γονέων εκπαιδευτικών να αναρτήσουν πανό στο συναυλιακό χώρο, προωθώντας τον αγώνα τους, το οποίο πανό έγραφε χαρακτηριστικά: «Η παιδεία δεν βολεύεται με λιγότερο ουρανό, κανείς δεν περισσεύει».

Το πανό έφερε την υπογραφή της ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής, Ενώσεων Γονέων και Συλλόγων Δασκάλων, όμως οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες, καθώς οι υποστηρικτές του Σωκράτη Μάλαμα έσπευσαν να τον υποστηρίξουν, λέγοντας πως η άρνηση έγκειτο στο σεβασμό του καλλιτέχνη προς το κοινό του, ενώ πλήθος κόσμου τον αποδοκίμασε γι’αυτήν την κίνηση.

Ο τραγουδοποιός δεν έχει δώσει κάποια επίσημη ��πάντηση για το συμβάν, πέρα από την ανάρτηση οπαδών του στο facebook που έγραψαν: «Ο Σωκράτης ποτέ δεν άφηνε διαμαρτυρίες στις συναυλίες του ».

malamas.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top