Ροζ Σκάνδαλο: Εκδιδόμενες κατ’ αναγκασμό οι μπαλαρίνες των Μπολσόι

Τι αποκαλύπτει διάσημη χορεύτρια του μπαλέτου!

Ροζ Σκάνδαλο: Εκδιδόμενες κατ’ αναγκασμό οι μπαλαρίνες των Μπολσόι
Σοκάρει η δήλωση της διάσημης μπαλαρίνας, Αναστασία Βολότσκοβα πως τα μπαλέτα Μπολσόι είναι ένας «μεγάλος οίκος ανοχής», καθώς εξαναγκάζουν τις μπαλαρίνες να κοιμούνται με ισχυρούς παράγοντες Μετά την πρόσφατη επίθεση με οξύ στο πρόσωπο του καλλιτεχνικού του διευθυντή, Σεργκέι Φιλίν, ο θρύλος των Μπολσόι βάλλεται ακόμη μια φορά!
Η 37χρονη πρώην μπαλαρίνα λοιπόν ισχυρίστηκε σε συνέντευξη της πως το θέατρο έχει μετατραπεί σε ένα «οίκο ανοχής» καθώς οι χορεύτριες των Μπολσόι εξαναγκάζονταν να κάνουν σεξ με πλούσιους άντρες, υπό τον φόβο ότι θα χάσουν τις δουλειές τους στο θέατρο.
«Πριν από δέκα χρόνια που χόρευα στο θέατρο, είχα λάβει πάρα πολλές προτάσεις να μοιραστώ τα κρεβάτια ολιγαρχών. Τα κορίτσια εξαναγκάζονταν να συνοδεύουν πλούσιους άντρες σε μεγάλα δείπνα, ενώ τους δινόταν από πριν η οδηγία να κάνουν σεξ μαζί τους» είπε χαρακτηριστικά η ίδια και πρόσθεσε: «Όταν εκείνες ρωτούσαν 'Και τι θα γίνει αν αρνηθούμε', τους έλεγαν πως δεν θα χόρευαν ποτέ ξανά στο θέατρο των Μπολσόι. Είναι αδιανόητο».
Η Βολότσκοβα έχει έρθει σε αντιπαράθεση με το θέατρο στο παρελθόν, όταν είχε κερδίσει μία δίκη εναντίον των Μπολσόι το 2003, λόγω της απόλυσής της. Έπειτα από τη λήξη της καριέρας της ως πρίμα μπαλαρίνα, έγινε μία επιφανής τηλεοπτική προσωπικότητα, ενώ προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να μπει στον χώρο της πολιτικής της Ρωσίας.
«Δεν σχολιάζω βρωμιές και ασυναρτησίες», δήλωσε ο γενικός διευθυντής των μπαλέτων, Ανατόλι Ικσάνοφ, μετά τις κατηγορίες της Βολότσκοβα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top