Η παράσταση «Μια τρελή τρελή σαραντάρα» τίμησε τον Ανδρέα Μπάρκουλη

Στο θέατρο Μικρό Παλλάς το βράδυ που μας πέρασε

Η παράσταση «Μια τρελή τρελή σαραντάρα» τίμησε τον Ανδρέα Μπάρκουλη
​Η Ελληνική Θεαμάτων και οι ηθοποιοί της παράστασης «Μια τρελή, τρελή σαραντάρα» των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου, τίμησαν τον αγαπημένο πρωταγωνιστή του θεάτρου και του κινηματογράφου, Ανδρέα Μπάρκουλη, αφιερώνοντας του τη χθεσινή παράσταση στο θέατρο Μικρό Παλλάς.
Τα έσοδα της βραδιάς διατέθηκαν υπέρ του δημοφιλούς ηθοποιού, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εκτός από τα προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει και οικονομικές δυσκολίες.
Πλήθος ηθοποιών παρακολούθησε τη χθεσινή παράσταση, ενώ και ο τιμώμενος ηθοποιός ήταν εκεί.
Η ανεπανάληπτη κωμωδία που μας χάρισε το αριστουργηματικό συγγραφικό δίδυμο το 1957 έγραψε την κωμωδία "Σαράντα και..." που ανέβηκε έπειτα από τρία χρόνια στο θέατρο Ακροπόλ από τον θίασο της Μαίρης Αρώνη. Η ίδια ερμήνευσε σπιρτόζικα και με πολύ κέφι την Τζένη Πετρομιχάλη, μια χήρα που μόλις "έκλεισε" τα σαράντα αλλά όλοι της κοπανάνε ότι είναι "σαράντα και...". Καθώς είναι ‘ολίγον πεταχτούλα’, ερωτεύεται έναν γοητευτικό αλλά φτωχό βιολιστή και έρχεται αντιμέτωπη με τα αδέρφια της που θέλουν να την παντρέψουν μ�� τον ηλικιωμένο Τζώρτζη Χατζηθωμά, πλούσιο πλην όμως κουφό εφοπλιστή. Ο έρωτας αυτός αποτελεί σκάνδαλο για τα ήθη της εποχής αλλά και την κοινωνική τάξη της ηρωίδας.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top