Σταμάτης Κραουνάκης: «Μου λείπει ο μπαμπάς μου και ο Χατζηδάκις»

Ο χειμαρρώδης καλλιτέχνης μιλά για τον έρωτα, τα παιδιά και την Πάολα

​Έχοντας ηχογραφήσει πάνω από 60 Cd και έχοντας συνθέσει τη μουσική για περισσότερα από 80 θεατρικά, ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλά για τον έρωτα, τα παιδιά και τους ανθρώπους που του λείπουν από τη ζωή, ετοιμάζοντας παράλληλα τα καινούρια του σχέδια.

«Σιχαίνομαι τους απολογισμούς» δηλώνει ο ίδιος, αποφεύγοντας ν’ απαντήσει αν έχει μετανιώσει για πράγματα που έχει κάνει. Ωστόσο, με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχεται: «Μου λείπει ο μπαμπάς μου και ο Μάνος Χατζηδάκις».

Για τον έρωτα λέει πως : «Δεν υπάρχει ζωή χωρίς αυτόν. Ο έρωτας είναι η βασική σταθερά για να πεις ότι ζεις». Γιατί όμως δεν απέκτησε ποτέ του ένα παιδί; Ο ίδιος αποκαλύπτει: «Θα ‘χα μεγάλο άγχος και θα το “έλιωνα”!»

Όσον αφορά στις δηλώσεις του για την Πάολα, ο Σταμάτης Κραουνάκης επισημαίνει: «Έχει πολύ ωραία φωνή και σκηνική δύναμη. Όμως, μη τα μεγαλοποιούμε όλα» και προσθέτει πως από τις φωνές που ξεχωρίζει είναι ο Γιώργος Μαργαρίτης και ο Χρήστος Θηβαίος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top