Οι εκδόσεις Ψυχογιός θυμίζουν την ιστορία τους με μια εκδήλωση

Τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο Ιανός

Οι εκδόσεις Ψυχογιός θυμίζουν την ιστορία τους με μια εκδήλωση

​Σε μια ξεχωριστή συνάντηση θα περιγραφεί η ιστορία των εκδόσεων Ψυχογιός τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στις 20:00, στον πολυχώρο Ιανός.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος Γιάννης Μπασκόζος θα συναντήσει τον Θάνο Ψυχογιό για να συζητήσουν, αφηγηθούν, θυμίσουν στους παλαιότερους και γνωρίσουν στους νεότερους στιγμές από την πορεία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Κύκλου Εκδηλώσεων: Οι εκδότες και η ιστορία τους. Το παρόν και το μέλλον, που πραγματοποιείται στον Ιανό με την επιμέλεια του Γιάννη Μπασκόζου.

Οι εκδόσεις Ψυχογιός είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσό��ενες εταιρείες στην Ελλάδα, σύµφωνα µε το περιοδικό «Fortune», και από το 2012 δραστηριοποιούνται εκδοτικά και στη γειτονική Τουρκία.

"Θα είναι μεγάλη τιμή για εμάς να σας έχουμε κοντά μας, αυτή την πολύ ξεχωριστή βραδιά, και να μοιραστούμε θύμησες από τη συνεργασία μας. Και για να πάρετε μια μικρή γεύση, θυμίζουμε κάποιους τίτλους:
Ο παπαγάλος σταθμάρχης, Ούγκο και Ζοζεφίνα, Το Άρωμα, Ποτέ χωρίς την κόρη μου, Η Αιγυπτία, Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας, Ματίλντα, Χάρι Πότερ, Χορεύοντας στη σιωπή, Αθηνά, ευτυχώς που δεν γεννήθηκα όμορφη, Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι, Το κορίτσι με το τατουάζ, Ο Θεός των μικρών πραγμάτων, Καυτή σοκολάτα, Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι, Τα παιδιά του μεσονυκτίου…"

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και η ιστορία τους. Το παρόν και το μέλλον
Πολυχώρος Ιανός
Σταδίου 24, Αθήνα

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στις 20:00

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top